Днес Варна е домакин на петата Годишната аутсорсинг конференция, под

...
Днес Варна е домакин на петата Годишната аутсорсинг конференция, под
Коментари Харесай

Децентрализацията на аутсорсинг сектора стимулира регионалното развитие

Днес Варна е хазаин на петата Годишната аутсорсинг конференция, под наслов „ Иновации и цифровизация на аутсорсинг промишлеността “. Провеждането на събитието отвън рамките на столицата е и ослепителен образец за устрема към децентрализация на промишлеността. През 2017 година конференцията се организира в Бургас.

„ Концентрацията на аутсорсинг бизнеса единствено в София не е здравословна процедура за стопанската система освен на страната, само че и на другите райони. Положителната наклонност за децетрализация през последните години и основаването на претовареност в по-големите градове в България има отражение в редица насоки – от възстановяване на пътната инфраструктура на национално равнище, през модернизиране на градската среда, осъвременяване на образователните стратегии до развиване на спорта и науката. Варна и Бургас са атрактивни аутсорсинг дестинации и имам вяра, че с поддръжката на локалните управляващи градовете ще се появят на аутсорсинг картата като положителни образци за развиване на бранша “, разяснява инж. Пламен Андреев, шеф на строително-инвестиционната компания „ Планекс “.

Основните тематики на тазгодишната аутсорсинг конференция са въздействието на дигитализацията върху аутсорсинг бранша, смяната в условията към чиновниците, новите упования на вътрешните и външните клиенти към качеството на услугите и какво съставлява идващото потомство „ добавена стойност “. България е една от водещите международни аутсорсинг дестинации, само че може ли да бъде мотор на по-нататъшното дигитализиране на бизнес процесите и да дефинира международните трендове? За поредна година човешкият запас е в центъра на полемиките в разнообразни аспекти – от нужни умения и обучение до основаване на бизнес конструкция, която да обезпечи конкурентно преимущество в дълготраен проект.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР