Днес валежите временно ще спират и на места ще има

...
Днес валежите временно ще спират и на места ще има
Коментари Харесай

Облачно и дъждовно ще е времето днес

Днес преваляванията краткотрайно ще стопират и тук-там ще има разкъсвания на облачността. Преди обяд в низините и котловините към момента видимостта ще е понижена. Около обяд от запад още веднъж ще завали, вечерта и през нощта против сряда в югоизточната половина от страната преваляванията ще са обилни. Югозападният вятър последователно ще се ориентира от североизток и ще се усилва. С него ще стартира да нахлува леден въздух. В северните региони още до сутринта в сряда дъждът ще премине в сняг. Максималните температури в Северна България ще са сред 3° и 8°, а в Южна сред 9° и 14°.

В планините ще е облачно и основно в следобедните часове ще има превалявания от дъжд, над 2000-2200 метра – от сняг. В утринните часове ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Вятърът ще е най-вече сдържан от юг-югозапад и до вечерта ще стартира да се ориентира от изток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 2°.

По Черноморието ще бъде най-вече облачно. По-късно след обяд ще стартират превалявания от дъжд, по-значителни по южното крайбрежие. Вятърът последователно ще се ориентира от североизток и ще е слаб до сдържан, само че по-късно след обяд ще се усилва. Максимални температури от 7-8° в крайните северни, до 15-16° в крайните южни региони. Температурата на морската вода е 10-12°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР