Днес валежите ще отслабнат и в Източна България, а на

...
Днес валежите ще отслабнат и в Източна България, а на
Коментари Харесай

Чакат ни още валежи от сняг и студ, от петък затопляне

Днес преваляванията ще отслабнат и в Източна България, а тук-там в страната и краткотрайно ще спрат денем.
Тази вечер, през нощта и в сряда нов средиземноморски циклон ще донесе превалявания от сняг в страната, като те ще бъдат по-обилни на югоизток, по Черноморието и на североизток, а най-слаби ще бъдат преваляванията в северозападната част на страната. Очаква се преваляванията в цялата страна да спрат до края на деня в сряда.
Температурите ще останат негативни и в сряда като се изключи крайните югозападни региони.
Месец март ще стартира с ниски температури, като минималните в четвъртък ще са сред минус 15 и минус 10 градуса, в обособени региони и по-ниски. Дневните температури също ще останат негативни.
В нощта против петък средиземноморски циклон ще окаже въздействие на времето в страната и ще стартират слаби превалявания от дъжд и сняг и са вероятни поледици. От петък нататък последователно ще се затопля. В неделя температурите към този момент ще доближат 5-6 градуса.В началото на идната седмица този развой ще продължи и дневните температури ще се покачват още. В нощта на понеделник против вторник се чака нов средиземноморски циклон да окаже въздействие на времето у нас, като донесе превалявания от дъжд.
Температури над 15 градуса можем да чакаме от средата на идната седмица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР