Днес валежите и в Южна България ще спрат, а след

...
Днес валежите и в Южна България ще спрат, а след
Коментари Харесай

Валежите навсякъде спират, температурите ще бъдат до 10-15 градуса


Днес преваляванията и в Южна България ще спрат, а след обяд и облачността ще се раздра. Над Северна България ще бъде най-вече слънчево. Ще продължи да духа слаб, в Източна България и Дунавската низина сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 10 и 15 градуса, предвиждат синоптиците от нИМХ.

Атмосферното налягане ще се покачва и ще бъде доста по-високо от междинното за месеца.

Над Рило-Родопската област последователно денем снеговалежите ще спрат, само че облачността ще се задържи забележителна. Над останалите планински масиви ще доминира слънчево време. Ще духа мощен, по билата краткотрайно и плевел североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 4 градуса, на 2000 метра – към минус 3.

По Черноморието ще продължи да духа сдържан до мощен североизточен вятър и вълнението на морето ще бъде 4-5 бала. Над северното крайбрежие ще е най-вече слънчево, а над южното – преваляванията последователно ще спрат, само че през по-голямата част от деня облачността ще се задържи забележителна. Максимални температури на въздуха: 9-12 градуса, близки до температурата на морската вода.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР