Днес в Западна България ще е хладно и облачно, като

...
Днес в Западна България ще е хладно и облачно, като
Коментари Харесай

Времето: Валежи и гръмотевици на запад, слънчево и топло в източната част на страната

Днес в Западна България ще е хладно и облачно, като в 10 области са оповестени жълти кодове за значителни превалявания и гръмотевична активност. Над източната част на страната ще бъде слънчево и топло, с краткотрайни нараствания на облачността и слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са от 22-23 градуса по високите полета на Западна България, до 32-33 градуа тук-там в Горнотракийската равнина.

Над планините от Западна и Централна България ще е най-вече облачно с превалявания от дъжд. На места преваляванията ще бъдат интензивни и съпроводени с гръмотевици. След обяд облачността ще стартира да се раздира, а преваляванията да стопират. В източните планински региони ще е най-вече слънчево. Максимална температура на 1200 метра ще доближава до 18 градуса, а на 2000 метра – към 12 градуса.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, като изток-североизток ще духа слаб до сдържан вятър. Максимални температури сред 26 и 29 градуса. Температурата на морската вода ще е 25-26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Днес слънцето изгря в 06:07 часа и ще залезе в 20:58 часа. Продължителност на деня 14:51 часа.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР