Днес в зала Раковски се проведе първата тренировка на националните

...
Днес в зала Раковски се проведе първата тренировка на националните
Коментари Харесай

Гимнастичките направиха първа тренировка за годината

Днес в зала " Раковски " се организира първата подготовка на националните ни тимове по художествена гимнастика. По традиция тренировката стартира с молебен за здраве, триумфи и благоденствие, отслужен от Отец Янко, след което девойките, треньори и ръководители си честитиха новата олимпийска 2020 година и си пожелаха доста здраве, сили и шанс.

България е с цялостен комплект квоти за Олимпиадата в Токио (две в самостоятелното - извоювани от Катрин Тасева и Боряна Калейн) и квота за ансамбъла, извоювана от тима в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова.

В залата имаше доста въодушевление, усмивки и както постоянно не липсваха и приятните изненади. Нациоанален тим девойки (индивидуално и ансамбъл) подариха на каките ръчно направени картички и торта с олимпийските кръгове, с благопожелание да бъдат здрави, да играят без неточност и да завоюват мечтаните олимпийски медали. Всички състезателки и треньори осъзнават с каква особена значимост е тази година, с цел да увенчаят един 4 годишен труд с сполучливо показване на Олимпиадата и демонстрираха доста хъс, подготвеност и предпочитание за работа.

Снимка: Анна Недкова

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР