Днес в зала не бяха дадени аргументи, защо Марияна Николова

...
Днес в зала не бяха дадени аргументи, защо Марияна Николова
Коментари Харесай

Елена Йончева с коментар за новия вицепремиер Марияна Николова

Днес в зала не бяха дадени причини, за какво Марияна Николова бе препоръчана и след това определена за вицепремиер. Никой не извади доводи за кандидатурата ѝ. След като се прави една такава значима рокада, за какво Борисов отсъстваше от залата. Това попита народния представител от Българска социалистическа партия Елена Йончева в предаването "Лице в лице " по БТВ.

"Хората мизерстват - получават чисти приходи 400 лв., а Народното събрание приказва за стопански напредък, само че не споделят от къде е той. Този напредък идва от сумите, които българите в чужбина пращат на околните си тук. Всяка година по банков път се превеждат общо над 2,5 милиарда лв. ", сподели още тя.

"Хората стават все по-бедни, когато се подвигат налозите на колите, облеклата, обувки и налозите. Удрят по джоба най-бедните хора ", добави Йончева.

"Винаги съм карала персонален автомобил, в никакъв случай не употребявам парламентарни коли по време на служебните си пътувания ", разкри Йончева.

"Искахме позволение от АПИ, в тяхно наличие, да се вземат проби от автомагистралите "Тракия ", "Хемус ", "Марица " и "Струма ", на секторите издигнати последните 5 години. Тогава те обявиха, че това е някаква офанзива против тях, и че им разрушавам имиджа. Просто искахме да потвърдим, че както пътят край Своге е издигнат с неприятно, по този начин и другите пътища са издигнати по този метод ", приключи Елена Йончева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР