Днес в УМБАЛСМ Н. И. Пирогов“ почина 48-годишна жена. Пациентката

...
Днес в УМБАЛСМ Н. И. Пирогов“ почина 48-годишна жена. Пациентката
Коментари Харесай

48-годишна жена с коронавирус почина в Пирогов“

Днес в УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ умря 48-годишна жена. Пациентката е приведена в лечебното заведение от столичната Пета градска болница. Била е с кетоацидоза /декомпенсиран диабет/ и потвърдена коронавирусна зараза. Хоспитализирана е в „ Пирогов “, където е била сложена на апаратна вентилация. Въпреки напъните на медицинския екип дамата е умряла.
БГНЕС напомня, че за вчерашния ден са доказани 21 случая с ковид, от тях в болница са настанени 17, изследвани са над 350 души. Общо до през днешния ден са потвърдени 498 души с ковид. Нова област с ковид е Враца.
В София са 8 случая, в Бургас – 2, единият е мъж на 34 години от Несебър, който се е завърнал от Банско на 1 април и една жена на 33 година в Бургас. В Пазарджик – 2 случая – на 71 и 43 година с двустранна пневмония и диабет. В Добрич – има бебе на 1 година, което е с ларингит и двамата родители са с потвърдени проби на ковид. Бебето е потвърдено с ковид, само че е с ларингит. Във Варна пък има една жена на 59 години, дала позитивна проба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР