Днес в свищовското село Царевец разгледах бившето училище, чието предназначение

...
Днес в свищовското село Царевец разгледах бившето училище, чието предназначение
Коментари Харесай

Цветанов посети свищовското село Царевец

Днес в свищовското село Царевец разгледах бившето учебно заведение, чието предопределение бе променено, с цел да може в рушащата се в миналото постройка да се разкрие Център за просвета, обучение и отдих.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Ето какво още показа той:

"Инициативата е финансирана по Програмата за трансгранично съдействие, а страната е осигурила средства, с цел да се подсигурява резистентност на плана. Училището е закрито преди съвсем две десетилетия, а смяната на предназначението му стана допустима със съдействието на народните представители от ГЕРБ-Велико Търново.

При огледа на ремонтните действия се срещнах с младо семейство, което е работило и живяло в София, само че с откриването на новия център е избрало да се прибере в родното село на момчето - Царевец. В момента младият мъж е шеф на центъра, чийто ремонт ще завърши в края на май. От локалната власт изрекоха благодарност за поддръжката, с помощта на която стана допустима инвестицията от 1,1 млн. лева ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР