Днес в сутрешните часове в крайните югозападни райони ще започнат

...
Днес в сутрешните часове в крайните югозападни райони ще започнат
Коментари Харесай

След слънчевото време ни очакват облаци и дъжд

Днес в утринните часове в крайните югозападни региони ще стартират валежи от дъжд. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 7 и 12 градуса.
През деня ще доминира облачно време, с валежи от дъжд в западната половина от страната. Около и след обяд ще прегърми на обособени места в Западна България, където вятърът ще стартира да се ориентира от запад-северозапад. В Източна България ще продължи да духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Дневните температури ще се намалят и оптималните ще бъдат най-вече сред 14 и 19 градуса.
Над Черноморието ще бъде най-вече облачно. Ще продължи да духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 14 и 18 градуса. Температурата на морската вода е 8-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще доминира облачно време с превалявания от дъжд, над 1600 метра - от сняг. Ще духа сдържан до мощен юг-югозападен вятър, който след обяд в масивите от Западна България ще се ориентира от запад-северозапад и с него ще стартира намаляване на температурите. На обособени места по преминаващия леден атмосферен фронт ще прегърми. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 8 градуса, на 2000 метра - към 2 градуса.
Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от междинното за месеца и денем постепенно ще се покачва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР