Днес в сутрешните часове ще преобладава облачно време и на

...
Днес в сутрешните часове ще преобладава облачно време и на
Коментари Харесай

Слънце в по-късните часове на Националния празник

Днес в утринните часове ще доминира облачно време и на доста места към момента ще има превалявания от дъжд, в Северна България дъждът ще се примесва със сняг. Ще има условия за формиране на поледици и заледявания. По-късно денем валежите ще стопират и облачността ще се раздира и понижава. Ще духа слаб, в Дунавската низина – до сдържан вятър от запад-северозапад. Температурите ще са в необятни граници от 3 – 7 градуса в Северна до 8 – 13 тук-там в Южна България.

Атмосферното налягане ще се намали и ще е по-ниско от междинното за месеца.

Над планините ще бъде най-вече облачно и прохладно. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и мощен вятър от запад-северозапад. Преди обяд ще има валежи от сняг, под към 1700 метра преваляванията ще са от дъжд. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 6 градуса, на 2000 метра - към 0.

Преди обяд по Черноморието ще бъде най-вече облачно и с валежи от дъжд. След обяд преваляванията ще стопират и облачността ще се раздира и понижава. Максималните температури ще са сред 1 и 6 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 -3 бала.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР