Днес в социалната мрежа Фейсбук попаднахме на коментар публикуван от

...
Днес в социалната мрежа Фейсбук попаднахме на коментар публикуван от
Коментари Харесай

БАРЕКОВ: Има ли заповед срещу мен ОТГОРЕ и на кого служат подлогите в телевизиите

Днес в обществената мрежа Facebook попаднахме на коментар оповестен от евродепутата Николай Бареков, в персоналният му профил. Неговият коментар идва във връзка поканите му за присъединяване в българските медии.

Ето какво написа той!

* публикуваме без редакторска интервенция

Приятели, за последните три години в качеството ми на европейски народен представител имам общо 5 предложения от всички български малките екрани за присъединяване. Бях лидер на листата на ББЦ и на гърба си вкарах представител на Вътрешна македонска революционна организация, в тази ситуация, господин Джамбазки. Моят почитан сътрудник взе участие приблизително седем пъти на седмица по всички малките екрани, откогато Вътрешна македонска революционна организация стана патерица, подлога и съдружен сътрудник на ГЕРБ.

Поканите към мен бяха както следва:

2015 Митко Цонев, Българска национална телевизия, преглед на годината+ КТБ
2015 Господари на ефира, Нова, знам ли британски
2016 Лора Крумова, покана, Нова, да отговоря на Тити Папазов за какво жена ми е неприятна и съм разведен и за какво Мария има дете от мен. Отказах
2016 Господари на ефира, Защо съм обидил Бойко Борисов + за какво съм обидил Жени Марчева на "баджак "
2016 Жени Марчева, БТВ, знам ли британски, 1 минута продължи изявлението
2016, 2017 две участия при Сашо Диков, БиТ, тематики: КТБ, Пеевски, Цветан Василев, къща

(2016 покана и присъединяване при Криси Патрашкова, БТВ, Папараци, персонални теми)

Днес отново получих покана от сътрудника Диков и взех решение да направя поменник на всичките ми предложения и Тв участия.
Вие сами преценете - има ли заповед против мен "ОТГОРЕ " и на кого служат подлогите в малките екрани. Направете информация какъв брой пъти седмично вземат участие по всевъзможни тематики моите сътрудници евродепутати. Особено безобидните. За три години имам толкоз предложения, колкото господин Ангел Джамбазки за една седмица. Това е ситуацията, което имаме като публицистика, както би обобщил господин Цв. Цветанов, началник на ПГ на Политическа партия ГЕРБ.
Ето и коментарът на организация Блиц за едно от моите "грозно-скандални " участия. И да не си помислите нещо неприятно за свободата на Словото в България. Темите за Корупция, Патреоти, обири, Прокопиев, Бедност очевидно не вълнуват баджаците в политиката и медиите:

https://www.blitz.bg/goreshtite-novini/barekov-stvori-nevizhdan-skandal-v-efir-obidi-grozno-zheni-marcheva-i-si-trgna-ot-studioto-video_news456293.html
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР