Днес в София (Околовръстен път 483) отвори врати изцяло новият търговско-сервизен център

...
Днес в София (Околовръстен път 483) отвори
врати изцяло новият търговско-сервизен
център
Коментари Харесай

Volvo с изцяло нов център в София

Днес в София (Околовръстен път 483) отвори врати напълно новият търговско-сервизен център на Volvo в България. Изпълнен изцяло според условията на корпоративната идентичност на марката, новото съоръжение съставлява поредна стъпка от стратегическата инвестиция на Мото Пфое и Sumitomo Corporation, като дава обещание да предложи на бъдещите и настоящите клиенти на компанията едно напълно ново потребителско преживяване с най-новите предложения от света на Volvo.

"За мен е наслаждение по-малко от две години откакто обявихме нашата инвестиционна стратегия да съм тук и да бъде очевидци на следващото изпълнено обещание ", сподели Атанас Фурнаджиев, управител на Мото Пфое, по време на официалното събитие по откриването на новия комплекс на Volvo през днешния ден. "Първо юни миналата година открихме , който спечели премията Сграда на годината, след което ткрихме напълно реновиран комплекс на Мото Пфое във Варна, и сега сме през днешния ден тук пред вас в този изключителен комплекс на Volvo. В момента строим изцяло нов комплекс в Пловдив, който нашите амбиции са да ви поканим на откриване преди края на годината. С това поставяме едно напълно ново начало на обслужването на нашите клиенти и сме сигурни, че поставяйки потребителско удовлетворение и клиентското обслужване на едно равнище, което всички наши клиенти заслужават ние ще можем да разтеглим бизнеса си ", добави Фурнаджиев. "Тук е моментът да благодаря на Sumitomo Corporation, като собственик на Мото Пфое, за опцията да изпълним тази капиталова стратегия, т.к.т става въпрос за в действителност голям финансов ресурс ".



"Макар че съм основан в Лондон, често пъти обикалям из ЕВропа и района, за да следя това, което се случва в компаниите и местоположенията за които съм отговорен, само че визитата ми в България днес е първо ", показа Масато Ишида, генерален управител на Sumitomo Corporation за Европа, Близкия Изток, Африка и Оперативно-наблюдателно дело. "Смятаме, че в България с този нов обект на Volvo ние ще успеем да постигнем нашата цялостна цел, да предлагаме висококачествени артикули и първокласни услуги, което ще успеем да реализираме посредством солидно ръководство на компанията, чрез развитие на човешките запаси, за да можем да подсигуряваме по едно и също време с успеха на вмсички и стимулирана и ефективна работна мощ. Ние сме уверени, че полезностите и бизнес модела на Sumitomo Corporation и Мото Пфое са съвместими и заедно ще успеем да осъществяваме философияга и общата визия в България ".

"Вярваме, че този нов комплекс на Volvo ще подобрим процеса на другарство с клиентите и ще предоставим още по-високо обслужване на нашите клиенти посредством един много пореден и привлекателен бранд ".

"Вярвам, че това е вярната стъпка за развитето на бизнеса тук в България ", сподели Франк Версавел, вицепрезидент на Volvo за Европа, Близкия Изток и Африка. "Това е допустимо, допустимо е да растем и процъфтяваме, тъй като Volvo е една истинска премиум марка. Аз го видях с очите си когато прекрачих прага на новия комплекс ".

"Бих желал да благодаря сърдечно на Sumitomo Corporation и Мото Пфое за фантастичната работа, която са свършили по реализирането на този план ", допълни Франк Версавел.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР