Днес в Ружинци официално закриха първенствата по футбол, администрирани от

...
Днес в Ружинци официално закриха първенствата по футбол, администрирани от
Коментари Харесай

Наградиха 2 формации на ОФК Ружинци

Днес в Ружинци публично закриха шампионатите по футбол, управлявани от Областния съвет на Българския футболен съюз (БФС)- Видин. Сред формалните посетители на церемонията по закриването на футболния сезон 2017-2018 бяха ръководителят на БФС-Видин Иво Марков, кметът на Община Ружинци Александър Александров, Илиян Илиев- ръководител на Общинския съвет, спортният специалист на общината Гошо Йосфов и футболни деятели.
Купи, медали и грамоти получиха заслужилите призьори в шампионатите при юношите старша възраст и децата на Общински футболен клуб "Ружинци ". Награда получи и дългогодишният доктор на тима Сашо Александров, който не скри сълзите си.
Голямата премия за децата беше екскурзия до пещерата "Венеца ", обезпечена от кмета на община Ружинци Александър Александров.
"Днешният футболен празник е доказателство, че за най-популярната и обичана игра- футбола, няма граници, няма възраст. Това е спортът, който сплотява девойки и момчета. Той ви учи да бъдете борбени, дисциплинирани да имате спортсменски дух и почитание към играта и противника... ", съобщи той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР