Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО в Бареков и Байрактаров без цензура: Къде отиват партийните субсидии? Николай Бареков дава Каракачанов на Прокуратурата! Има ли лидерът на ВМРО чадър от ГЕРБ?

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком " водещите разясниха по какъв начин се харчат партийните дотации.

През последните години доста се приказва за партийните дотации, само че необичайно за какво никой не споделя по какъв начин и защо партиите харчат нашите пари. Търсим положителния образец в по този начин наречените "патриотични обединения ".

Започваме с партията на Валери Симеонов - НФСБ. От докладите на партията откриваме, че тя е получила за интервала 2015 - 2018 година държавна дотация на обща стойност 6 559 000 лв.. Нека проследим къде са отишли огромна част от тези пари. Десетки хиляди са изхарчени за писалищен материали и цветя, като че ли е осъществявана не партийна, а погребална активност. Едно перо се набива обаче съществено в погледа ни и това са покупко-продажбите със свързани лица. Оказва се, че това са компании от групировката "СКАТ ", а покупко-продажбите са на стойност 1 894 000 лв.. Дивиденти от тези свързани компании, както сами можете да се досетите получават Валери Симеонов и неговите съдружници. За интервала 2015 - 2017 година Валери Симеонов е получил тъкмо 335 000 лв. дивиденти.

При Вътрешна македонска революционна организация държавната дотация също е за милиони. Вътрешна македонска революционна организация, също както сътрудниците им от НФСБ са изхарчили десетки хиляди левове за цветя и писалищен материали, като че ли и Вътрешна македонска революционна организация са правили погребална, а не партийна активност. Вероятно с сътрудниците им от НФСБ са погребвали България! При Вътрешна македонска революционна организация откриваме, че са изхарчени стотици хиляди левове за консултантски контракти. За толкоз пари ще ви съветва режисьор, военачалник и даже маршал, а като се замисли човек по какъв начин единствено лъгаха бедните български пенсионери.

Става ясно, че парите от държавните дотации влизат в джоба на Валери Симеонов и Каракачанов, а с тях те финансират личният си бизнес.

Като водач на ББЦ (Презареди България) към две години Николай Бареков имаше опция да получава държавна дотация, която обаче бе в доста дребни размери, тъй като бяха в коалиция. Доста пари влязоха при олигарха Ковачки, тъй като той също имаше % от съдружната дотация. Със зъби и нокти Бареков се бореше да не бъде открадната цялата дотация, та някакви пари да влязат и в "Презареди България ".

Водещите в студиото разясниха и обстоятелството, че за втора поредна година България се подрежда на 111 място по независимост на медиите. Ние ме на последно място в Европа, над нас е половин Африка. В тази ранглиста,България в действителност е стигнала вероятното дъно.

Пример: Докато Николай Бареков беше в БТВ до 2009 година, българия беше измежду първите 20 в света по независимост на медиите. По- късно през 2009 година, на ръба ГЕРБ да влезе във властта, за първи път влязохме в първите 30 по независимост на медиите. След това, когато Бареков основа партия "България без цензура ", България беше на 78-о място в света по независимост на медиите.

Към днешна дата, народът бива манипулиран. Фактът, че се построяват подправени медийни облици и подправени герои е индикативен. Небезизвестен факт е, че единствен Николай Бареков заплати от личният си джоб, с цел да си направи доклад на мандата в Екологичен потенциал, до момента в който "баджак медиите " дадоха безвъзмездна естрада на останалите евродепутати, в това число един от тях си направи скандална реклама в новините на БТВ, където съобщи следното: "Благодарение на Екологичен потенциал, пристигнах тук и се научих да се пера самичък! ". Смях огласи студиото на "Бареков и Байрактаров без цензура ".

Във връзка със случая "Иванчева ", Бареков зададе въпроса: Защо не са повдигнати обвинявания и на Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Бате Харо и за какво Гешев не подходи по същия метод с тях, както с Иванчева?

"Ако тези хора бяха получили доживотни присъди, това щеше да компенсира публичното неодобрение в страната. ", разяснява Бареков.

Журналистът Димитър Байрактаров показа свое разтърсващо следствие против вицепремиера Красимир Каракачанов.

От него излиза наяве, че Каракачанов също се е сдобил с жилище на безценица. Той заменя остарелия си апартамент в кв. "Овча купел " за подобен за 643 евро на кв.м, в центъра на столицата в първокласна кооперация.

Според специалисти в този отрасъл, договорката е "кокошка за арабски кон " в интерес на патрЕота. Разликата в цената сред новото и остарялото жилище на министър Каракачанов е в хиляди проценти.

По- забавното е, че с цел да си разрешат това жилище, семейство Каракачанови са били принудени да претърпяват през 2017 година с с 213 лв. на месец. Вие вярвате ли?

Странното е, че вицепремиерът и до през днешния ден е неизпитан и несмущаван, макар че не е заявил спор на ползи с продавачът на апертамента, компанията "СОФТ 07 МЕТАЛ ".

Николай Бареков и Димитър Байрактаров внесоха още разкрития по случая. Фирмата, продала жилището на Каракачанов е с едноличен притежател лице с фамилия Немски.

Нещата получават пиперлив колорит, защото сестрата на Красимир Каракачанов работи в централата НЗОК, където всяка година бюджета е от порядъка на 4 милиарда лв. и тя също е с фамилия Немски.

Байрактаров показа, че съгласно достоверни източници, сестрата на министъра в действителност заема много сериозна позиция в НЗОК, като шеф в "Правна дирекция ".

Разкритията не свършват дотук. Оказа се, че въпросната кооперация е издигната върху някогашен парцел на Вътрешна македонска революционна организация. Реално може да се окаже, че Каракачанов не просто е купил жилището, а той е вложител в самата постройка.

Бареков запита за какво медиите, които разкостиха Цвенатов за евтиния апартамент в този момент комфортно си мълчат и за какво Бойко Борисов жертва Цветанов и Цачева, а в това време пази Каракачанов?

Кой оставя Каракачанов да бъде толкоз безнаказан? Толкова ли е комфортен Каракачанов за задкулисието, за Прокуратурата и за Борисов, че го пазят? -това бяха единствено някои от въпросите, заложени от водещите Бареков и Байрактаров.

Николай Бареков съобщи, че ще подава следствието за Каракачанов в Главна Прокуратура, в Спецпрокуратурата и в КПКОНПИ, с цел да разбере дали тези органи ще се задействат или още веднъж ще се окаже, че ГЕРБ е спуснал политическия чадър на лицето Каракачанов.

"Гласувайки за Вътрешна македонска революционна организация и за НФСБ, вие непосредствено гласувате за листата на ГЕРБ и Движение за права и свободи! Ако желаете да гласувате срещу статуквото, ключът е 'Движение Презареди България'. Изборът е ваш! ", заключи евродепутатът.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР