Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се
Коментари Харесай

Бареков с любопитни разкрития за срещата му с Тръмп в САЩ, на която присъства по официална покана! Евродепутатът пръв е повдигнал въпроса за обезщетение на България, след пораженията от санкциите срещу Русия!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком ", евродепутатът и водещ на предаването Николай Бареков описа за седмицата, която организира в Съединени американски щати, на среща с президента Доналд Тръмп.

Това е втора среща на евродепутата с Тръмп. Лидерът на ББЦ показа своите наблюдения, че Тръмп е станал още по-голям "политически артист " по неговите думи. Бареков участва на конгрес на американските републиканци по публична покана. Този конгрес е представлявал годишна среща на американските консерватори. На него са участвали 10 000 републиканци и консерватори от Съединени американски щати и към 100 посетители от целия свят.

Бареков показа, че речта на американския президент е траяла малко по- малко от 3 часа. Тръмп е направил повсеместен преглед на интернационалната политика и е дал ясна поръчка за втори мандат. От видеата, предоставени от Бареков и екипа му се вижда, че залата е претъпкана със симпатизанти на президента.

БиНюз отбелязва, че българите, които могат да припарят на една ръка разстояние до президента на Съединени американски щати са само министър председателят Борисов, президентът Радев и евродепутатът Николай Бареков. В тази връзка, водачът на ББЦ съобщи, че е позволен на грандиозния конгрес не като евродепутат, а като персонален другар на администрацията на президента Тръмп.

Запитан дали е бил потърсен от българските институции във връзка наличието му на огромното събитие, Бареков показа, че е бил потърсен, само че не от институции, свързани с Министерски съвет и Президентството. Евродепутатът е бил помолен да съобщи известни послания към администрацията на Тръмп. Инициаторите на молбата са имали информация, че водачът на ББЦ ще бъде признат в държавния департамент на Съединени американски щати и че ще организира среща с индивида, който образува политиката в Съединени американски щати.

Бареков издаде, че в Белия дом се приказва намерено за корупцията в България и съмнителното ръководство. Гостът и водещ бе безапелационен, че не е "подлога на американците ". Той работи доста добре с тях, само че поддържа уравновесена позиция и има връзка и с съветското държавно управление.

По мотив глобите против Русия, от които са наранени главно европейски страни, евродепутатът установи, че българското държавно управление преобладаващо през последните 5 години не отбрани потърпевшите от глобите. Известно е, че същите наказания са нечовечен удар върху българския бизнес. В тази връзка, българският евродепутат и член на АКРЕ (Алианс на европейските консерватори и реформисти) е решил да вземе нещата в свои ръце, като повдигне този въпрос пред държавния департамент в Съединени американски щати. Акт, който никой български депутат не е подел досега.

В умозаключение Бареков насочи съвет към по този начин наречените "Патриоти " да не лъжат гласоподавателите си, че ще смъкват глобите към Русия, а да бъдат реалисти, като обяснят на симпатизантите си, че че това е комплициран въпрос, който ще бъде прегледан и ще се потърси метод за отплата за третите страни.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР