Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се
Коментари Харесай

Николай Тошев и Драги Каров пред Бареков и Байрактаров: ВМРО е проводник на македонизма, против интересите на българщината и българското общество! Връзката на Красимир Каракачанов с Македония е единствено това, че е доносник на ДС!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком ", посетители бяха Николай Тошев и Драги Каров от Съюза на македонските организации в България, които разясниха търговията с български паспорти, проведена и реализирана от вицепремиерът Красимир Каракачанов и негови медиатори.

Каров твърди, че Петър Колев, който е главния медиатор на Красимир Каракачанов персонално е обяснявал на претендентите за поданство, че парите им отиват в джоба на Красимир Каракачанов, което е било един тип поръчител, че те ще получат паспорт.

Гостите започнаха диалогът, потвърждавайки изрично, че Каракачанов доста от дълго време е необут на паспортната мафия. Драги Каров изясни, че вицепремиерът е търсил медиатори в Македония, които да работят за него. Той показа, че още през 2005- а година, Каракачанов е имал двама медиатори, като внесе конкретизиране, че по това време Каракачанов е бил народен представител.

Гостите недвусмислено дадоха информация, че хората в Македония приказват за търговията с паспорти намерено и обществено, като споделят, че са си купили български паспорт. Според Каров, схемата за търговия с поданства е основана от Каракачанов и Петър Колев, който е е някогашен водещ в СКАТ и сегашен член на Вътрешна македонска революционна организация.

Те създавали македонско - български сдружения и всичките медиатори са под надзора на Петър Колев. Тези сдружения, в следствие Колев употребявал, с цел да направи партия в Македония, потвърждавайки, че е българска, само че гостите бяха безапелационни, че тази партия няма нищо общо с България. Тя е основана за търговия с поданства, което подвига цената на услугите на паспортната мафия, прикрита под статута на политическа партия.

Запитани за какво цените и цените на паспортите са разнообразни и варират, гостите дадоха отговор, това това зависи от скоростта на издаване на паспорта. Колкото по - бързо бъде публикуван, толкоз повече се оскъпява процедурата.

Тошев показа досието на Красимир Каракачанов, от което излиза наяве, че като клеветник на Държавна сигурност, сегашния вицепремиер е взел името Иван, като по този метод претендира, че има нещо общо с Иван Михайлов деятел на българското национално-освободително придвижване в Македония и дълготраен водач на същинското Вътрешна македонска революционна организация.

В тази връзка гостите обявиха, че Вътрешна македонска революционна организация се явява един проводник на македонизма, срещу ползите на българщината и българското общество и връзката на Красимир Каракачанов с Македония е само това, че е клеветник на Държавна сигурност.

Разглеждайки досието още излиза наяве, че разузнавачът Каракачанов е донасял за събития, които са се случвали в тогавашната зала "Македония " с потомците на бежанците и със събитията, които са се случвали там.

Колев изполва тези сдружения, с цел да направи партия в Македония, която настояват, че е българска партия, само че няма нищо общо с България.

Когат направиха партия, цената на паспортите се подвигна. Петър Колев е някогашен водещ в СКАТ и член на Вътрешна македонска революционна организация.

Бос на паспортната мафия е К. Каракачанов и неговите протежета с основен Петър Колев, движат нещата.

Връзката на Каракачанов с Македония е само това, че е клеветник на Държавна сигурност.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР