Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се
Коментари Харесай

Мошениците на ефира ИЗГОНИХА влогър! Халваджиян отговаря на въпроси само на свои служители! Господарите докараха разследващата журналистика до невиждани дъна!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия Евроком, водещите разясниха един персонален репортаж на влогърът и публицист Любомир Жечев, който се опита да реализира среща с продуцента на "Господари на ефира " Джуди Халваджиян, с цел да му зададе няколко въпроса по отношение на нелепия скандал обвързван с репортера им Димитър Върбанов.

От видеото ясно се вижда по какъв начин Жечев е посрещнат на входа на редакцията на предаването от секретарката на продуцента, репортера Боби Ваклинов и един господин с внушетелни размери и респектиращ тип, който явно го играе защита.

Влогърът не трябва позволен в рамките на редакцията, под претекста, че Халваджиян е ангажиран и сходни срещи могат да се състоят единствено с предварителна спогодба. малко по - късно обаче, екипът на "Господарите " се оплита в лъжите си, като забравяйки както са споделили минути преди този момент, стартират да настояват, че продуцента го няма.

"Господарите " имат процедура да нахлуват в частна благосъстоятелност с камери и съоръжение, потвърждавайки, че го вършат за публичния интерес, а когато член на същото това общество желае да зададе няколко въпроса, бива възпрян още на входа. Кого пазят подчинените?

Джуди Халваджиян официално получи златен скункс от своя чиновник Боби Ваклинов, с единствената цел да се хвърли прахуляк в очите на хората и нападките против пародията, която омаскарява проверяващата публицистика у нас, да бъдат един път вечно прекратени.

Да, но не! Фарсът, който сътвориха "Господарите ", ще провокира горчилка още дълго в съзнанието на феновете и надали някой още веднъж ще им гласоподава доверие. Приказката за лъжливото овчарче е осъвременена от, както ги нарекоха хората "Господарите на сеира ".

Видеото продължава с внезапна смяна в тона на асистентката на Халваджиян, когато влогърът загатва името на Димитър Върбанов.

Видеото на Любомир Жечев демонстрира, че Нова телевизия няма различен ход, с изключение на да смъкна от ефир това предаване, което се издъни грубо по всички параграфи. Бареков дефинира срамния акт на "Господарите " като позор за цялата българска публицистика.

Цялото видео от следствието на младия запалянко може да видите тук:
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР