Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се
Коментари Харесай

Васил Филипов пред Бареков и Байрактаров за повишението на цените на газа: Народът трябва да се плаши от ниските приходи, а не от високите разходи!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком ", посетител бе Васил Филипов, някогашен шеф на "Булгаргаз ", който разяснява растежа в цената на газа.

Запитан дали да чакаме енергиен колапс, поради високата цена на газа, Филипов разяснява, че жителите не би трябвало да се плашат от огромните разноски, а от дребните доходи.

Според него, газът няма да нарастне фрапантно и това повишение в цените единствено по себе си не е проблем. Лошото е, че народът обеднява прогресивно - съобщи Васил Филипов, стопанската система ни е в един резистентен необратим крах.

Гостът показа терзания по отношение на нашата енергетика, която той дефинира като такава с "проблематично бъдеще " и съвсем няма бранш, който да не е задлъжнял.

Запитан дали има заплаха България да загуби личната си газопреносна мрежа, Филипов отговори, че такава заплаха няма, защото няма причина и интерес да води такива договаряния.

По мотив отхвърли да се осъществя "Южен поток ", гостът дефинира плана като "блъф " и изрази подозрения, че турски поток също няма да тръгне. Гостът изясни, че планът "Южен поток " е неизпълним чисто механически, поради това, че за прокарването му би трябвало да се сътвори високо налягане, а такова не е реализирано на никое място досега.

Филипов дефинира изказванията на Путин, че България е неприятен образец като празни и такива без стойност.

Гостът приключи с теза, че болшинството от българските политически водачи са "купени " и ангажирани с пари, заради което не пазят националния интерес.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР