Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се
Коментари Харесай

Григор Здравков пред Бареков и Байрактаров: Агенция Митници не си е свършила работата! Контрабандата е факт, защото производителите се отчитат на управляващите!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком ", посетител бе Григор Здравков - водач на легия „ Антимафия “, който приказва за значими тематики на деня, една от които контрабандата.

В началото на предаването се засегна нашумелия скандал с нескопосания ремонт на ул. "Граф Игнатиев ", осъществен от компания, доближена на властта и протестиращите против Йорданка Фандъкова, които са общоизвестни като някогашни съратници на ГЕРБ.

Разследване на Димитър Байрактаров сподели, че некачественото осъществяване на ремонта е очевидно с просто око. Байрактаров насочи въпрос към представител на Строителния контрол, за това кой е виновен за този строителен парадокс, при което получи отговор, че компанията - реализатор е доближена до властта и Строителния контрол на процедура няма думата и няма никакви права.

По мотив акциите против контрабандата и ударите към Ветко Арабаджиев, Миню Стайков, запитан дали това е величествен поход против контрабандата, или избирателен фишек, Григор Здравков се върна към 2009 -а година, когато бяха сложени измервателни уреди, по разпоредба на Ваньо Танов за битка с олигарсите и контрабандата.

В този ред на мисли Здравков зададе реторичния въпрос, по какъв начин откакто са инсталирани тези измервателни уреди, през днешния ден във всички 8 тествани обекта са открити нарушавания?

"Далече съм от мисълта, че избрани производители на алкохол не злоупотребяват, само че това се прави за по - огромна облага и по тази причина, че би трябвало да се регистрират на ръководещите, които и да са те - в тази ситуация са ГЕРБ. Агенция "Митници " не си е свършила работата. ", добави водачът на "Антимафия ".

По мотив огромния "улов " на опиати на границата, по времето, когато министър председателят Борисов участваше на полемика за опиатите с Тръмп в Организация на обединените нации, Здравков изрази почит към хората, които са взели участие в залавянето на голямото количество неразрешени субстанции.

"Трябва да признаем, че това е триумф ", приключи Здравков.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР