Днес в правна комисия беше извършено предателство срещу честния вот

...
Днес в правна комисия беше извършено предателство срещу честния вот
Коментари Харесай

ПП и ДБ към БСП: Демонстрирахте пълна лоялност към ГЕРБ и ДПС за връщането на хартиения вот

Днес в правна комисия беше осъществено изменничество против честния избор на българските жители. Реално хартиената коалиция -  ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, споделиха на българите в България „ ние ще решаваме вместо вас “. А на българите в чужбина „ не се интересуваме от вас “. Това съобщи съпредседателят на „ “ по време на трибунка в Народното събрание. 

Българска социалистическа партия би трябвало да знае, че в случай че тези решения се гласоподават в зала, ние няма да влизаме в съдружни договаряния с тях без значение с кой мандат. Те имат избор, в случай че поддържат тези решения и в зала, те декларират на техните гласоподаватели – ние се връщаме трайно в статуквото, там където царува задкулисието. Това обръщение да е ясно на всички българи, че демократичната общественост няма да разреши това да стане подмолно, безшумно, никой да не разбере и техният избор да бъде сменен, означи Петков. 

Това, което се случи предходната нощ надвишава връщането на хартиената бюлетина. То е проява на мощ, проява на болшинството на реванша. Това уточни депутатът от „ “ Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. 

Българска социалистическа партия не просто върна хартиената бюлетина и даде опция да се гласоподава с нея. Видяхме доста сериозна проверка на целия избирателен развой, без никакви разисквания. Политическото значение на това е проява на силата на ново болшинство, готово да ръководи или да организира избори, които да завоюва. Българска социалистическа партия не откриха една тематика, с която да покажат че няма да бъдат в това болшинство. Цялата поръчка за диалогичност беше хвърлена под влака, добави Иванов.

Иванов акцентира, депутатите от „ “ и „ “ няма да влязат в зала в символ на митинг до внасянето на тематиката за хартиените бюлетини за разглеждане. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР