Днес в по-голямата част от страната ще остане ветровито. Ще

...
Днес в по-голямата част от страната ще остане ветровито. Ще
Коментари Харесай

Днес облачно и ветровито. Максималните температури ще бъдат между 5° и 10°

Днес в по-голямата част от страната ще остане прохладно. Ще духа мощен, по Черноморието - до плевел северозападен вятър, само че последователно ще отслабва. В Източна България до обяд преваляванията ще спрат, към и след обяд облачността там ще се раздра и ще намалее. В западната половина от страната ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността до обяд над масивите от Югозападна България. Максималните температури ще бъдат сред 5° и 10°, по-ниски в Североизточна България; в София - към 6°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините преди обяд към момента тук-там ще има превалявания от сняг, само че към обяд преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра. Ще духа плевел северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра - към минус 3°.

По Черноморието към момента има превалявания, само че до обяд ще спрат и облачността ще се раздра и ще намалее. Вятърът ще отслабне, само че ще се задържи мощен и краткотрайно плевел. Максималните температури ще бъдат сред 6° и 9°. Температурата на морската вода е 10°-16°. Вълнението на морето ще бъде 4-5 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 23 мин. и залязва в 17 ч. и 00 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 36 мин. Луната в София изгрява в 13 ч. и 11 мин. и залязва в 22 ч. и 50 мин. Фаза на луната: един ден преди първа четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР