Днес в по-голямата част от страната ще бъде облачно, в

...
Днес в по-голямата част от страната ще бъде облачно, в
Коментари Харесай

По-топло от обичайното за декември време

Днес в по-голямата част от страната ще бъде облачно, в доста региони – мъгливо. Ще има и превалявания от дъжд, основно в Южна България.

 © БГНЕС
Минималните температури ще бъдат от 2 до 11 градуса, в София – към 2, оптималните – от 7 до 12, в Източна България и по Черноморското ни крайбрежие, където през по-голямата част от деня ще духа сдържан южен вятър – от 13 до 15.

В планините ще бъде прохладно, със мощен югозападен вятър. По-значителни превалявания се чакат в южните региони от Родопите, като границата сред дъжд и сняг ще бъде на към 2000 метра.

В края на деня и през нощта валежи ще има и в Източна България, както и по Черноморието. В неделя облачността ще се раздра и ще намалее до слънчево време, най-късно в източните региони, където в утринните часове към момента е допустимо да превалява слаб дъжд.

През първата половина от идната седмица по поречието на Дунав, в котловините и тук-там в Горнотракийската равнина ще бъде с мъгли, ниска облачност и понижена видимост, които от ден в ден ще се задържат все по-дълго и ще обгръщат повече региони. В останалата част от страната ще бъде най-вече слънчево и ще се затопли сензитивно, изключително в планините.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР