Днес - в първия ден от поредицата почивни, ще бъде

...
Днес - в първия ден от поредицата почивни, ще бъде
Коментари Харесай

Какво време ни очаква през трите почивни дни?

Днес - в първия ден от поредицата почивни, ще бъде слънчево, с в ременни нараствания на облачността над източната половина от страната . Ще духа слаб изток-североизточен вятър. Ще бъде по-хладно от нормалното с оптимални температури  сред 18 и 23 градуса, а в София - към 18 градуса.

Над  Черноморието  ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, само че без дъжд. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 17 и 20 градуса. Температурата на морската вода ще е 23-24 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 есен iStock

Над планините ще бъде най-вече слънчево . Ще духа слаб, по високите елементи на планините сдържан север-северозападен вятър.

Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14 градуса, на 2000 - към 7 градуса.

В  неделя  ще бъде слънчево.  Сутринта ще е и съвсем безшумно, и минимални температури в множеството места ще са сред 4 и 9 градуса ; на обособени места в котловинните полета и в североизточните региони са вероятни и първите есенни слани. През деня ще се появи слаб вятър от юг-югоизток и ще стартира стопляне. Дневните температури ще са сред 20 и 25 градуса.

 есен iStock

В  понеделник  денят също ще стартира със слънце и ниски минимални температури, само че от запад облачността ще се усили и към вечерта и през нощта срещу  вторник  на обособени места ще превали.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на Sinoptik.bg
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Обратно в час " Гордея се, че синът ми не е първенец "  Знаменитости, за които не допускате, че са посещавали едно и също учебно заведение Обратно в час Знаменитости, за които не допускате, че са посещавали едно и също учебно заведение  Родителските престаравания, които вредят на детето Обратно в час Родителските престаравания, които вредят на детето Прочети още
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР