Днес в парламента колегата ми Явор Божанков излезе да прочете

...
Днес в парламента колегата ми Явор Божанков излезе да прочете
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: „Възраждане“ са създадени от службите, за да разрушават

Днес в Народното събрание сътрудника ми Явор Божанков излезе да прочете една декларация, която евентуално съдържаше към една стотна от езика, употребен нормално от депутатите. В един миг той беше спрян –  от „ Възраждане “ го наобиколиха, пробваха се да го атакуван и ръководителят на Народното събрание разгласи отмора, а по-късно съвещанието беше прекъснато. Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, във връзка разразилия се през днешния ден плевел скандал в Народното събрание.

„ Нещо значимо, което стана, а то е не плюнката на Цончо, а, че по-късно на брифинг в коридорите на Народното събрание господин Костадинов разгласи, че „ Възраждане “ повече няма да позволен Явор Божанков и Манол Пейков да приказват от трибуната и всякога, когато излязат, ще ги смъкват от там “, разяснява Петров пред Би Ти Ви.

„ Какво се случва? Едни хора в Народното събрание желаят да дефинират кой може и кой не може да приказва. Те желаят от тях да зависи. Те споделят – ти нямаш право, нищо че си определен. Това, което ни чака, е ужасяващо. Защото това е единствено началото. Ако някой чака, че това са единствено филми, сериали, ще научи истината по доста мъчителен метод. Една от заблудите на огромна част от интелигентните хора е да се опасяват от ръководство на „ Възраждане “, тъй като те не са основани да ръководят, а да унищожават всичко реализирано през последните 25 година в България “, уточни депутатът от ПП-ДБ.

Той акцентира, че „ зад тези хора стоят българските служби, а техният водач се споделя Румен Радев, и по никакъв начин не е елементарно да бъдат спрени “.

По мотив на думите на президента Румен Радев „ Не чакам целувката сред Борисов и Петков да роди нещо друго с изключение на омерзение “, Христо Петров разяснява: „ Целувката сред господин Радев и Гешев мен персонално повече би ме отвратила “.

Попитан дали държавно управление на ПП-ДБ, подкрепено от ГЕРБ-СДС няма да „ изпере “ Бойко Борисов, Петров отговори, че „ нито един политик не може да бъде изпран от различен политик. Това може да направи единствено българският съд “.

„ Искам да помоля хората да не хвърлят камъни по нас на всяка крачка. Ние сме изправени пред едно голямо зло, пред планина от зло. Въоръжени сме с тояги против хора с калашници. Трябва да изберем – Европейския съюз или Съветския съюз “, съобщи още депутатът от ПП-ДБ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР