Днес в One Monev Gallery бяха разкрити любопитни подробности за

...
Днес в One Monev Gallery бяха разкрити любопитни подробности за
Коментари Харесай

12 кралици загатват участниците в новия сезон на VIP Brother

Днес в One Monev Gallery бяха разкрити любопитни детайлности за участниците в идния сезон на VIP Brother: Женско царство, който стартира на 10 септември в 20.00 ч. по NOVA. В безмълвното наличие на 12 световноизвестни кралици, показани със свои фамозни портрети, измежду които Елизабет I, Клеопатра и Мария–Антоанета, водещите на предаването Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева подсказаха къде са скрити улики за новите VIP съквартиранти. „ Истината е, че и аз не знам кои са участниците “, показа Ники.

Подобно на Мария-Антоанета, в Къщата ще има дама, която е осъждана от народа за фриволно държание. Ще има и участник, който претърпява връзки с някои от най-популярните дами в България. Елизабет I се озовава в плен на Тауър преди своята коронация, а предстоящ участник във VIP Brother 2018 обитава известно време в български затвор. Докато кралица Евгения Де Монтихо се бори за мястото на дамите в обществото, то предстоящ участник се бори за правата на цялостен народ... в кино роля. Подобно на любимката на султана Роксолана, във VIP Brother: Женско царство ще забележим човек, който детронира десетки противници, с цел да се трансформира в любим на кралицата на българската поп музика.

Бъдещ участник и австрийската императрица Сиси имат една обща линия – и двамата слагат в фетиш тялото, неговото поддържане и положителната форма. Подобно на мощния пакт сред кралица Изaбела I Кастилска и краля на Испания, бъдещият участник във VIP Brother 2018 сплотява сили със своята кралица в взаимен креативен план. Любовта към съветската просвета и пристрастеността към лукса препращат от Екатерина II Велика към един от участниците, който обича да бъде в центъра на елит обкръжението. А сходно на императрица Суико, която припознава свещеното в нова светлина, бъдещата участничка проповядва философията за единство на духа, тялото и мозъка в своите книги.

„ Този сезон още от в този момент е обичаният ми VIP Brother. Вкъщи царува женско царство и аз като една императрица на дома горя от неспокойствие да видя същия матриархат и в Къщата “, описа Алекс Сърчаджиева.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР