Днес в община Козлодуй се проведе заседание на Общинския щаб

...
Днес в община Козлодуй се проведе заседание на Общинския щаб
Коментари Харесай

Община Козлодуй се готви за идващата зима

Днес в община Козлодуй се организира съвещание на Общинския щаб за осъществяване на Плана за отбрана при бедствия, по отношение на приемане на превантивни ограничения за понижаване на следствията за популацията и инфраструктурата при усложнена зимна конюнктура през сезон 2018-2019 година
Членове на щаба са представители на АЕЦ „ Козлодуй”, ЧЕЗ, ВиК, полицията, пожарната, болничното заведение, кметове на кметства.
Кметът, която е ръководител на щаба, благодари на всички за положителната съгласуваност през предходната зима и изрази вяра, че всички институции ще поддържат общината и тази година. Представителите на АЕЦ „ Козлодуй” срещнаха присъстващите с подхванатите ограничения и дейности от тяхна страна. По предложение на общината и тази година уличната мрежа ще се обработва с екологични материали, а точно – с калциев хлорид, примес, която пази както колите, по този начин и пътната настилка.
Своята подготвеност за подпомагане обявиха и представителите на пожарната, болничното заведение и ВиК.
На детските градини и учебните заведения, както всяка година, ще бъдат предоставени чували със сол и пясък, с които ще могат да обработват стълбищата и входовете на постройките.
Общинското дружество „ Комунална дейност” също съобщи, че е в цялостна подготвеност да реагира на зимните условия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР