Днес в Нион бе изтеглен жребият за квалификационните надпревари за

...
Днес в Нион бе изтеглен жребият за квалификационните надпревари за
Коментари Харесай

Ето съперниците на България U17 и U19 за евроквалификациите

Днес в Нион бе изтеглен жребият за квалификационните съревнования за европейските шампионати при юношите до 17 и до 19 години.

При по-малките България попадна в квалификационна група 13 дружно с тимовете на Австрия, Норвегия и Малта. Двубоите ще се състоят сред 17 и 23 октомври 2019 година, а хазаин на предварителния кръг ще е Норвегия. Общо квалификационните групи са 13, като първите 2 тима от всяка група, дружно с четирите тима с най-хубави индикатори сред третите в класирането ще се причислят към Испания и Англия в елитния кръг, който ще се играе през март 2020 година Финалите на Евро 2020 U17 ще се проведат през месец май същата година в Естония.

България U19 попадна в квалификационна група 1 в компанията на Турция, Черна гора и Армения в предварителните пресявки за Евро 2020. Домакин на мачовете ще бъде Турция, а мачовете ще се играят сред 13 и 19 ноември 2019 година За елитния кръг ще се класират първите 2 тима от всяка от тринадесетте групи, както и тимът с най-хубави индикатори от третите в подреждането, дружно с Португалия. Финалите ще се играят в Северна Ирландия през юли 2020 година

фотография: bfunion.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР