Днес в най-големия технологичен хипермаркет в страната - Техномаркет Mакс

...
Днес в най-големия технологичен хипермаркет в страната - Техномаркет Mакс
Коментари Харесай

Huawei и Техномаркет откриха първата в България демо зона на компанията, демонстрираща цялата екосистема от нейни продукти

Днес в най-големия софтуерен хипермаркет в страната - Техномаркет Mакс на бул. „ Цариградско шосе " 92, публично бе открита новата демо зона на Huawei, която показва непрестанно растящото портфолио на марката в разнообразни сюжети на потреблението му. Това е първата по рода си локация, където крайните клиенти могат да видят и тестват на едно място смарт телефони, таблети, смарт часовници, смарт кантари, смарт аудио артикули, както носими, по този начин и за дома, Wi-Fi артикули от друг мащаб, както и да намерят богато многообразие от истински аксесоари за тях.



Цветозар Атанасов, търговски шеф на Техномаркет, показа: „ Целта ни постоянно е била да бъдем фокусна точка, one-stop-shop, на всичко, основано на технологии, което един човек би употребил в живота си. С времето тези технологии ставаха все по-интелигентни, все по-мобилни, и най-много все по-свързани. Бъдещето е в обвързвания свят, основан на интелигентни технологии, по тази причина и ни хареса посоката, която Huawei назовават Seamless AI Life, и се вдъхновихме да й дадем физическо изражение в нашия магазин. Смятаме, че той е най-естественото място, където потребителите могат да видят по какъв начин интелигентните технологии могат да подобрят техния начин на живот. "
„ Демо зоната на Huawei в Техномаркет Mакс е съвършеното място да пазаруваш комфортно, осведомено и с добра страст. Но концепцията ни надвишава самото извършване на покупки. В тази зона ще излагаме и артикули, които към момента не са навлезли на нашия пазар, тук почитателите ни ще имат директен достъп до тактиката ни за развиване ", добави Владимир Ангелов, управител аудио артикули в Huawei.



Миглена Кирякова, Ритейл шеф на Huawei за България и Македония, показа примерни сюжети на потребление на екосистема от артикули, един от най-атрактивните от които е в посока грижата за физическата ни форма. Тя разказа по какъв начин работят в композиция неповторимите функционалности, които оферират Watch GT 2, Huawei Body Fat Scale, и новите FreeBuds 3, свързани посред и със смарт телефона с приложенията Huawei Health и AI Life.

Тя акцентира още на ролята на ритейла като крайната и решаващата фаза при покупката, и на значимостта тази покупка да се усеща освен преференциална и потребна, а и като изпълнено с ентусиазъм и приятни страсти прекарване.Откриването на демо зоната в Техномаркет Mакс е единствено първата за годината крачка от идните анонси на нови видове артикули на Huawei на българския пазар през 2020 година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР