Днес в Народното събрание отново сме свидетели на поредния епизод

...
Днес в Народното събрание отново сме свидетели на поредния епизод
Коментари Харесай

Радостин Василев: Прокуратурата трябва да установи кой е изнудвал и шантажирал Бойко Борисов

Днес в Народното събрание още веднъж сме очевидци на следващия епизод от сапунения сериал, наименуван „ имунитетът на Бойко Борисов и обединението за пране на Бойко Борисов и обединението на имунитетите ", сподели на брифинг в Народното събрание нечленуващият в парламентарна група народен представител Радостин Василев.

Той напомни изявление на Бойко Борисов, че няма да си даде имунитета, и друго, в което споделя, че ще го даде, тъй като няма да бъде „ жертва на шантаж и изнудване ". Василев означи, че никой от публицистите не е обърнал внимание на думите " шантаж и изнудване ".

Според Василев би трябвало да попитаме кой е изнудвал и шантажирал Бойко Борисов и уточни, че той е водач на най-голямата сега парламентарна партия. Прокуратурата съгласно мен би трябвало да се сезира и да откри кой е шантажирал и изнудвал господин Борисов с неговия имунитет - дали това са сътрудниците му в обединението от „ Продължаваме промяната - Демократична България " или някой различен, добави Василев.

Според Радостин Василев Борисов към този момент е спокоен. По думите му " прокуратурата е овладяна " и той ще бъде " изпран ". Според Василев виновността за това " изпиране " е на „ тези хора от ПП-ДБ, които два месеца обезпечават комфорта на господин Борисов да си реши той казуса с прокуратурата ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР