Днес в Народното Събрание, министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев,

...
Днес в Народното Събрание, министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев,
Коментари Харесай

Руди Василев: Демерджиев разби Сарафов и компания!

" Днес в Народното Събрание, министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, разруши на пух и прахуляк изказванията на Борислав Сарафов, Ясен Тодоров и другите прислужници на Иван Гешев по тематиката с " атентата " против основния прокурор ", показа Радостин Василев - някогашният министър на спорта.

Юристът посочи някои обстоятелства, които показа в профила си във Facebook:

1. Иван Гешев не е бил със фамилията си в колата.

2. Някакъв мистериозен специалист от Израел идва в България час и половина преди гърмежа. Заведен е на мястото на престъплението от следователи. По какво е специалист? Какво прави в България? В какво процесуално качество е част от следствието, никой не знае.
Може би е PR специалист?

3. Маршрутът на автомобила е бил нормален, а не авариен. Защо търсиха къртица?

4. Видът на взривното устройство не разрешава ударната вълна или парчета да обхванат в купето на този брониран автомобил, който е по-защитен от този на президента Радев.

Според изявление на Ясен Тодоров (зам.-председстел на НСлС) от преди 2 дни, осколките са се движили с 10 пъти по-голяма скорост от тази на патрон изстрелян от автоматизирано оръжие, което има смъртоносен шокиращ резултат.

За Ясен Тодоров жена му се произнесе от дълго време още по време на аферата " Яневагейт " изтъквам: " Аз мислех до момента, че ти си един смотаняк, а ти си един доста сериозен човек ".

Единственото, което не сподели непосредствено Иван Демерджиев е, че целият " атентат " е една огромна машинация!

Изходът е един. Незабавна оставка на Иван Гешев и прислужниците му. Човекът принизил прокуратурата до равнището на обществен дом и чатовете с " Pi ar Sevi Boiko "!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР