Днес в на международния автосалон в Сао Паоло, Бразилия беше представен концептът

...
Днес в на международния автосалон в Сао
Паоло, Бразилия беше представен
концептът
Коментари Харесай

Най-накрая нещо ново от FIAT – представиха концепта Fastback в Бразилия - видео

Днес в на интернационалния автосалон в Сао Паоло, Бразилия беше представен концептът Fiat Fastback, за който имаше вътрешна информация от съвсем една година. Колата е развита въз основата на пикапа Fiat Toro и е предвестител на нов сериен купеобразен кросовър на марката. Въпреки че производителят крие техническата плънка на колата е ясно, че тя употребява платфората Fiat Small US Wide 4x4, която е обща с моделите Jeep Compass и Renegade.

Италианската компания от дълго време не е показвала нещо ново и свежо, може би заради измененията настъпили в нея след смърта на супер-боса Серджо Маркионе. Новата машина е проектирана в латиноамериканския дизайн-център и въплощава четирите негови основни принципа – ориентираност към индивида, смелост, сходство на духа на времето и непрестанно наслаждение от карането.



Стъклата на концепта са тонирани, а интериорът е показан единствено на компютърно изображение. Причината е ясна – в серийното осъществяване надали ще видим толкова безценен интериор.



Теоретически Fastback ще получи друго нормално име и ще размени на някои пазари неуспешния модел Freemont. Очевидно, новият кросовър ще се прави в завода в Гоян, който създава Fiat Toro и съплатформените Jeep Compass и Renegade. Намеква се че това ще се случи през 2020-а година, тъй че серийното изпълнение вероятно ще дебютира още веднъж в Сао Паоло следващата година. Силовите елементи на модела ще се повтарят отчасти с тези на пикапа, доста е евентуално стартирането и на удължен седемместен вид при който каросерията няма да е толкоз купевидна.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР