Днес в Конферентната зала на НБ Иван Вазов“ в Пловдив

...
Днес в Конферентната зала на НБ Иван Вазов“ в Пловдив
Коментари Харесай

Важните неща могат да бъдат много прости

Днес в Конферентната зала на НБ „ Иван Вазов “ в Пловдив ще бъде показана книгата на Димитрина Проданова “Превод от детски – по какъв начин да спасим децата от възрастните и назад “.

За нея психотерапевтът Лора Белчева написа: „ Откриваме една великодушна на психически запаси страна, цялостна с рефлексии, потребно обяснени теории и проучвания, персонален и клиничен опит, насоки, рекомендации, прелестен илюстративен материал, превъзходна лирика и най-много наблюдаваме историите на дребните герои, техните битки, драми, епични победи и прозрения. В света сме на всичко, което вълнува прорастващия човек “.
За книгата си Димитрина Проданова сподели, че всяка глава стартира с същински истории и илюстрации на брачна половинка и Данчо Русчев и племенницата Лиа Каменова, която учи във Френската гимназия в Пловдив. Една от тематиките е справяне с детските хистерии и тръшкания. Също тематиката за раздялата сред родителите, за развода. Как да представим раздялата по този начин, че да е по-малко мъчителна?

Интервюто с Димитрина Проданова, детски психолог и създател на книгата “Превод от детски “ е в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР