Днес в Грузия бе дадено началото на европейското първенство по

...
Днес в Грузия бе дадено началото на европейското първенство по
Коментари Харесай

Георги Русев бе определен за един от големите таланти на Евро 2017

Днес в Грузия бе обещано началото на европейското състезание по футбол за младежи до 19 години. Осемте най-хубави тима на континента, измежду които и този на България, са разпределени в две групи и ще си оспорват оценките на шампионата.

Младите " лъвове " ще изиграят първия си мач на следващия ден против отбора на Англия, а останалите два състава в групата ни са Германия и Холандия.

Традиционно, на старта на конкуренцията УЕФА дефинира най-обещаващите млади играчи, а измежду тях попадна и родният гений Георги Русев, който е благосъстоятелност на испанския " Елче ".

Аймен Баркок (Германия)

Крилото на " Айнтрахт " Франкфурт направи страховит дебют в Бундеслигата през ноември, отбелязвайки гол в последната минута против " Вердер " Бремен. " На него постоянно може да се разчита за основаването на чисти положения ", твърди наставникът на тима до 19 година Франк Крамер.

Гиорги Чахветадзе (Грузия)

17-годишният атакуващ полузащитник има публични мачове за младежкия тим до 21 години на " Динамо " Тбилиси. Интелигентен и бърз, Чахветадзе е сериозна опасност по лявото крило.

Сеад Хаксабанович (Швеция)

През 2015 година, едвам 15-годишен, дебютира в елита на Швеция с екипа на " Халмстадс ". Оттогава Хаксабанович построява физиката и усъвършенства техниката си, тъй че към този момент не се тормози да се надиграва с противниковите бранители.

Диого Далот (Португалия)

Той изцяло въплъщава облика на модерния и неуморен бранител, който непрекъснато тича на скорост напред-назад по десния фланг. Продукт на школата на " Порто ", той към момента не е записал минути за първия отбор, само че пък към този момент е оставил отпечатък на интернационално равнище.

На европейското през 2016 година Далот вкарва голове на полуфинала и на финала, с което Португалия победи в конкуренцията за юноши до 17 години. Два месеца по-късно той класира младежката групировка до 19 години измежду първите четири отбора на континента.

Райън Сесегньон (Англия)

Роден през май 2000 година играчът на " Фулъм " се усеща в свои води в лявата част на отбраната. Той блесна с два запаметяващи се гола при успеха против " Нюкасъл " през март.

Ферди Кадиоглу (Холандия)

Здравият полузащитник си проби път в НАК Ниемиген, отбелязвайки 4 гола в 27 мача в Ередивизие. Надарен с съвършен десен крайник, той се показва еднообразно добре както в нахлуване, по този начин и в отбрана.

Георги Русев (България)

Бърз и техничен, Русев даде сериозна поръчка за бъдещето с отличните си изяви на европейското до 17 години в България. Развитието му продължава с цялостна мощ и сега той е част от испанския " Елче ".

Михал Садйек (Чехия)

Полузащитникът, благосъстоятелност на ПСВ Айндховен, има мощен ляв крайник. Той е с година по-млад от съотборниците си, само че пък компенсира с креативност в ролята си на плеймейкър, а също така е прочут с решителните си голове в основни моменти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР