Днес в Глобалната мрежа бяха качени няколко снимки на смартфона

...
Днес в Глобалната мрежа бяха качени няколко снимки на смартфона
Коментари Харесай

Xiaomi X1: безрамков смартфон от съвсем нова продуктова гама

Днес в Глобалната мрежа бяха качени няколко фотоси на смарт телефона Xiaomi X1, който се чака да бъде публично показан в самото начало на 2018 година.

Според тази информация, Xiaomi X1 е първият модел от нова фамилия безрамкови смарт телефони от междинния ценови диапазон. Освен екрана без странични рамки, телефонът разполага с двойна съществена камера и скенер за пръстови отпечатъци.



На фотосите се вижда, че задният панел на новото мобилно устройство е изработен от стъкло. Най-вероятно ще се употребява новата технология за безжично зареждаме, отговаряща на стандарта Qi, който компанията има намерение да употребява във всички свои смарт телефони от 2018 година.



Предполага се, че телефонът ще употребява процесора Qualcomm Snapdragon 660 (осем Qualcomm Kryo 260 ядра с тактова периодичност до 2,2 GHz, графичен ускорител Qualcomm Adreno 512) и ще има 6 GB оперативна памет, 64 или 128 GB флаш-диск и акумулаторна батерия с потенциал 4150 mAh с технологията за бързо зареждане Quick Charge 3.0.



Въпреки че това са действителна фотография и компютърно генерирани рендери, към тази информация следва да се отнасяме с известна нерешителност, тъй като към този момент не е доказана от нито един влиятелен онлайн-източник.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР