Днес в Европейския парламент одобрихме регламент, чийто докладчик бях за

...
Днес в Европейския парламент одобрихме регламент, чийто докладчик бях за
Коментари Харесай

Ева Майдел: Малкият бизнес скоро ще може да разчита и на колективно финансиране от цяла Европа

Днес в Европейския парламент одобрихме правилник, чийто докладчик бях за групата на ЕНП, който ще улесни доста финансирането на новаторски хрумвания и дребни бизнеси в целия Европейски Съюз, оповестява българският евродепутат Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, представена от пресцентъра на ГЕРБ.

Приетите през днешния ден текстове улеснят събирането на средства за бизнес цели, тъй като платформите за групово финансиране така наречен краудфъндинг ще работят с идентични правила в целия Европейски Съюз, което ще обезпечи бистрота, правна отбрана и ниски разноски, акцентира тя, след приемането на регламента в Комисията по стопански и парични въпроси на Европейския парламент.

Ева Майдел: Възстановяването от рецесията няма да е гладко, а на приливи и отливи

"Всеки човек или компания може да показа план на специфични онлайн платформи и по този начин да завоюва доверието на доста, въпреки и по-малки вложители, в това число и елементарни физически лица ", добавя Майдел.

Българският представител в Екологичен потенциал разяснява, че съществуват разнообразни типове групово финансиране. Най-популярните са с партньорско кредитиране, с дялов капитал и посредством даване на обезщетения, най-често под формата на продукта или ваучер за услугата, когато са подготвени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР