Днес в деловодството на Висшия съдебен съвет има депозирано предложение

...
Днес в деловодството на Висшия съдебен съвет има депозирано предложение
Коментари Харесай

Ответен удар: Гешев поиска Борислав Сарафов да бъде наказан дисциплинарно

Днес в деловодството на Висшия правосъден съвет има подадено предложение от Иван Гешев – основен прокурор на Република България за формиране на дисциплинарно произвеждане за налагане на дисциплинарно наказване на Борислав Сарафов – шеф на Националната следствена работа и заместител на основния прокурор по следствието.



Малко преди този момент заместител основният прокурор Борислав Сарафов е подал сигнал срещу  шефа си Иван Гешев в Софийската градска прокуратура.

В него се излагат изказвания за дейности на обвинител номер едно, които заместникът му желае да бъдат тествани, с цел да се откри налице ли са данни за осъществено закононарушение.

Сарафов желае да бъде тестван нерегламентиран запис на член на Висшия правосъден съвет. Става дума за телефонен диалог, който основният прокурор е записал. 

Второто, което би трябвало да се ревизира, е дали почивната станция на прокуратурата в Боровец се употребява като свое лично жилище от Гешев.

Третият сигнал е във връзка казаното от обвинител №1 през вчерашния ден сутринта на конференция за негов диалог с прокурор по така наречен " Барселонагейт ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР