Днес в деловодството на Висшия съдебен съвет има депозирано предложение

...
Днес в деловодството на Висшия съдебен съвет има депозирано предложение
Коментари Харесай

Ответен удар: Гешев поиска Сарафов да бъде наказан дисциплинарно

Днес в деловодството на Висшия правосъден съвет има подадено предложение от Иван Гешев – основен прокурор на Република България за формиране на дисциплинарно произвеждане за налагане на дисциплинарно наказване на Борислав Сарафов – шеф на Националната следствена работа и заместител на основния прокурор по следствието.



Малко преди този момент заместител основният прокурор Борислав Сарафов е подал сигнал срещу  шефа си Иван Гешев в Софийската градска прокуратура.

В него се излагат изказвания за дейности на обвинител номер едно, които заместникът му желае да бъдат тествани, с цел да се откри налице ли са данни за осъществено закононарушение.

Сарафов желае да бъде тествано е нерегламентиран запис на член на Висшия правосъден съвет. Става дума за телефонен диалог, който основният прокурор, твърди Сарафов, е записал. 

Второто, което би трябвало да се ревизира, е  дали почивната станция на прокуратурата в Боровец се употребява като свое лично жилище.

Третият сигнал е във връзка казаното от Иван Гешев през вчерашния ден сутринта на конференция за негов диалог с прокурор по така наречен " Барселонагейт ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР