Днес, в часовете преди обяд, времето ще бъде слънчево. След

...
Днес, в часовете преди обяд, времето ще бъде слънчево. След
Коментари Харесай

Какво време ни чака до края на юли?

Днес, в часовете преди обяд, времето ще бъде слънчево. След обяд на доста места ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, само че основно в планинските и източните региони от страната ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевична активност. Възможни са и градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 29° и 34°.

Снимка: bTV

През почивните дни и при започване на идната седмица ще има променлива облачност, по-значителна над източните и планинските региони, само че единствено на обособени места кратковременно ще превали. Ще продължи да духа слаб до сдържан северозападен вятър. Температурите едва ще се намалят.

Снимка: bTV

От вторник въздушната маса още веднъж ще стане неустойчива. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Във вторник на доста места в страната ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. В средата на седмицата, към 18 – 19 юли, валежи и гръмотевици ще има основно в Югозападна България, на повече места в планините и планинските региони.

След това, през третото десетдневие, има наклонност за релативно стабилизиране на атмосферата и през множеството дни над по-голямата част от страната ще доминира слънчево време, а температурите ще се покачат. Вероятност за валежи и гръмотевични стихии има към 25 – 26 юли.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР