Днес в Благоевград бе открита нова детска площадка, изградена от

...
Днес в Благоевград бе открита нова детска площадка, изградена от
Коментари Харесай

ЧЕЗ ЕЛЕКТРО подпомогна изграждането на детска площадка в Благоевград

Днес в Благоевград бе открита нова детска площадка, построена от Община Благоевград с финансовата поддръжка на „ ЧЕЗ Електро България “ АД. Дружеството влага спестените от щемпел на хартиени фактури средства в значими обществени и еко планове.



Детската площадка в Благоевград е заключителната част от акцията „ Моята електронна фактура оказва помощ “ за 2019 година, която разпространява екологичните и обществени изгоди от потреблението на актуалния метод за приемане на месечни сметки. По време на акцията Дружеството годишно ще осъществя планове и начинания, свързани с грижата за природата и облагородяване на градската среда.



В първия стадий на Кампанията, който завърши на 6 октомври, „ ЧЕЗ Електро България “ АД подтиква клиентите си, които употребяват Facebook и по този начин информацията за самодейността доближи до над 300 хиляди консуматори на обществената медия. Трима късметлии завоюваха и премиите от играта: таблет, който отиде при клиент в София; мобилен телефон, извоюван в Перник и смарт часовник – в Благоевград.

Благоевград е градът с най-голям брой клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД отвън столицата, които употребяват електронна фактура все още – 35 хиляди.

През предходната година Дружеството влага в залесяването на опожарена гора към София. Подкрепата, която получава от своите клиенти в цяла Западна България, ангажира Дружеството с това да продължи да реализира сходни начинания и в други градове. Следващото обитаемо място, в което ще се осъществя следващият план „ Моята електронна фактура оказва помощ “, ще бъде това с максимален брой клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ с регистрация за електронна фактура към 31.12.2019 година



Електронната фактура е изцяло безвъзмездна услуга. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата cez.bg, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура подсигурява отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР