Днес в България е Ден за почит към жертвите на

...
Днес в България е Ден за почит към жертвите на
Коментари Харесай

ГЕРБ почете паметта на жертвите на комунистическия режим

Днес в България е Ден за респект към жертвите на комунистическия режим. За да изразят своята благодарност към хилядите починали, пред мемориала на жертвите до Националния замък на културата пристигнаха административният секретар на ГЕРБ и регионален координатор на партията в София Цветомир Паунов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и заместник-председател на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал Андрей Ковачев  Андрей Ковачев Андрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година до момента., ръководителят на групата на ГЕРБ в СОС Малина Едрева, народните представители Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,, Станислав Иванов и Лиляна Друмева, кметът на Ловеч Корнелия Маринова, общински съветници от ГЕРБ, представители на ЖГЕРБ и МГЕРБ в София, както и доста жители. На церемонията участва и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Всички те поставиха цветя пред мемориала и се поклониха пред паметта на жертвите на комунизма.

“Точно преди 75 години датата 1 февруари влиза в историята на България с най-масовото изговаряне на смъртни присъди над политици. Месеци преди този момент и месеци по-късно живота си, свободата си, достолепието и имуществото си изгубват хиляди. Учени, писатели, карикатуристи, публицисти, банкери, бизнесмени. Факт е, че провалите от това закононарушение не престават да се демонстрират под една или друга форма до през днешния ден. Вечна памет на жертвите “, съобщи в словото си Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.
Народният представител от ГЕРБ и ръководител на Съюза на репресираните от комунизма „ Памет “ Лиляна Друмева, акцентира че през днешния ден наш дълг е да увековечим паметта на всички тези българи, които са били смазани от комунистическия режим и са изгубили живота си. „ Въпреки всички злокобни обстоятелства от предишното - и до през днешния ден обществото продължава да бъде разграничено по тематиката „ комунизъм “, означи тя.

През 2011 година държавното управление на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г дефинира 1 февруари като Ден за благодарност и респект към жертвите на комунистическия режим.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР