Днес в 20:30 часа започва последният мач от 5-ия кръг

...
Днес в 20:30 часа започва последният мач от 5-ия кръг
Коментари Харесай

Локо и Витоша слагат точка на 5-ия кръг

Днес в 20:30 часа стартира последният мач от 5-ия кръг на първа професионална лига. Един против различен на “Лаута” в Пловдив ще се изправят тимовете на Локомотив (Пловдив) и Витоша (Бистрица). И двата отбора не започнаха сезона по най-хубавия метод и в този момент ще опитат да си стъпят на краката с три точки в актива си.

“Железничарите” стартираха сезона с победа над Етър като посетител, само че по-късно подредиха три следващи срещи без триумф, а в последния кръг позволиха тежко проваляне с 1:4 от ЦСКА-София. Така Локо към момента няма победа на собствен терен от началото на акцията и се надява през днешния ден да зарадва своите последователи с добра игра и със наложителен триумф.

Абсолютният дилетант в елита Витоша се намира в още по-неприятна обстановка преди днешната среща. “Бистришките тигри” към момента нямат победа на сметката си, като досега могат да се похвалят единствено с едно реми и три загуби. Възпитаниците на Костадин Ангелов ще имат много сложната задача точно през днешния ден да вземат първи три точки, само че пък във футбола всичко е допустимо.

В състава на домакините единственият изчезнал си остава контузеният Димитър Везалов. В същото време с късмет да получат някакво игрово време са двете нови попълнения Симеон Райков и Асен Георгиев. По-вероятно е те да останат на пейката първоначално, само че няма да е изненада, в случай че в някакъв миг от мача ги забележим на терена.

След мача с ЦСКА-София Дани Кики разгласи, че не се учвства удобно в ролята на централен нападател, само че съвсем несъмнено и през днешния ден ще бъде претрупан със същата задача, защото “смърфовете” още не могат да намерят заместител на напусналия Мартин Камбуров. Останалите в стартовата единайсеторка се чака да бъдат Пиргов на вратата и Крумов, николов, Марков и Бедиме в защита. Умарбаев и Траянов ще са двойката опорни халфове, а пред тях като плеймейкър ще работи Мартинович. Марчев и Бакалов пък ще оперират по двете крила.

В състава на гостите към трайно контузения Четин Садула се причисли и Румен Гьонов, който също отпада от групата за днешния мач. Треьнорът Стоянов евентуално ще пусне в игра Иванов на вратата и Гочев, Върбанов, Христозов и Попов в защита. Кочилов ще е отбранителен полузащитник, а пред него в центъра на терена ще оперират Лазаров и Отофе. Христов и Петров ще работят по крилата, а офанзивата ще води Долапчиев.

Първа професионална лига, 5 кръг:

ЛОКОМОТЕВ (ПЛОВДИВ) - ВИТОША (БИСТРИЦА)

Вероятни сформира:

ЛОКО: Пиргов, Крумов, Николов, Марков, Бедиме, Умарбаев, Траянов, Мартинович, Марчев, Бакалов, Кики

ВИТОША: Иванов, Гочев, Върбанов, Христозов, Попов, Кочилов, Отофе, Христов, Петров, Лазаров, Долапчиев

Стадион: “Локомотив”, Пловдив
Съдия: Ангел Баялцалиев
Начало: 20:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР