Днес в 20:30 часа отборите на Дунав и Етър излизат

...
Днес в 20:30 часа отборите на Дунав и Етър излизат
Коментари Харесай

Етър ще довършва започнатото срещу Дунав

Днес в 20:30 часа тимовете на Дунав и Етър излизат в плейофа-реванш за непосредствено оцеляване в Първа професионална лига. Крайният победител си подсигурява, че ще играе в елита и следващата година, до момента в който изгубилият ще би трябвало да играе бараж за оставане против третия във Втора лига - Царско село. " Болярите " взеха комфотна преднина от 2:0 след първия мач във Велико Търново, като през днешния ден се надяват да довършат започнатото. " Драконите " обаче са надъхани да създадат популярен поврат и да спасят кожата.

Задачата на Дунав обаче не е по никакъв начин лесна. Домакините ще би трябвало да вкарат най-малко два гола в мача и никога да не позволяват попадение във вратата си, тъй като това неимоверно доста ще усложни задачата им и нужните попадения за триумф ще станат цели четири.

Русенци ще могат да разчитат на сериозна поддръжка в този мач от своите последователи. Очаква се на стадиона да дойдат над 3000 души, с което отборът ще усъвършенства върха си за посещаемост през този сезон. Шефовете на клуба също са се погрижили да подтикват оптимално играчите. Те са дали обещание награди от по 2000 лв. на човек, в случай че Дунав се избави от изпадане.

Треньорът на Дунав Малин Орачев има някои проблеми със състава си за днешната среща. Той не може да употребява осъдените Мартин Ковачев и Бирсент Карагерен. Очаква се той да заложи на ЛУков под рамката и Попадийн, Милчев, Патев и Петров в отбрана.Димов и Станоев ще са отбранителни халфове, а Костадинов и ненов ще работят на крилата. Атаката ще води Иса, а зад тила му ще работи Шопов.

В същото време и в Етър има двама осъдени - Гълъбов и Сърмов. Красимир Балъков се чака да изведе на терена Иванов на вратата и карето Пашов, Василев, Скерлев и Атанасов в защита. Колев ще е опорният полузащитник, а Руменов и Мане ще играят пред него. Батрович и Младенов ще играят по крилата, а голове в предни позиции ще се чакат главно от Бадара.

Първа професионална лига, бараж за непосредствено оставане, реванш:

ДУНАВ - ЕТЪР

Вероятни сформира:

ДУНАВ: Луков, Попадийн, Милчев, Патев, Петров, Станоев, Димов, Костадинов, Шопов, Ненов, Иса

ЕТЪР: Иванов, Пашов, Василев, Скерлев, Атанасов, Колев, Батрович, Мане, Руменов, Младенов, Бадара

Стадион: Градски, Русе
Съдия: Стефан Апостолов
Начало: 20:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 2 кръг, понеделник 21 май  Дунав 20:30предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР