Днес в 20:30 часа Черно море приема Лудогорец на своя

...
Днес в 20:30 часа Черно море приема Лудогорец на своя
Коментари Харесай

Морски тест за Лудогорец

Днес в 20:30 часа Черно море приема Лудогорец на своя стадион “Тича” в конфликт от 6-ия кръг на efbet Лига. Това ще е много сериозен тест за първенците, които желаят да се върнат на върха в класирането, откакто през вчерашния ден бяха изместени от Левски. Варненци обаче са извънредно стабилен тим, изключително като хазаин, тъй че можем те сигурно ще дадат сериозен отпор ва “Орлите”.

Всъщност днешният мач ще бъде директен дуел сред единствените два тима, които към момента нямат загуба от началото на сезона. Лудогорец е с 3 победи и 2 равенства, до момента в който Черно море е с 2 победи и 3 равенства на сметката си. Нищо чудно след края на днешния мач един от двата отбора към този момент да има първо проваляне в актива си.

Че гостуването във Варна е много подло за “Орлите”, приказва и фактът, че последните две загуби на разградчани в шампионата бяха точно от “Моряците”. Те бяха с 0:1 на 29 февруари 2019 година и с 1:2 на 26 април същата година.

Интересното е, че и двата отбора влязоха в серия от равенства. Черно море направи три следващи хикса в последните си три мача с Етър (1:1), Славия (0:0) и Ботев (Враца) (1:1), до момента в който Лудогорец врътна две ремита с Локомотив (Пловдив) (1:1) и ЦСКА-София (0:0).

В състава на домакините ще липсват контузените Дани Кики и Георги Божилов. Треньорът Илиан Илиев евентуално ще заложи в този мач на Дюлгеров под рамката и в отбрана Попов, Енчев, Хантакиас и Панов. Андраде и Панайотов ще са двамата отбранителни халфове, а Родриго ще бъде пред тях като плеймейкър. Ндонгала и Минчев ще работят по двете крила, а в офанзива ще се разчита на Жоржиньо.

В Лудогорец нямат контузени и осъдени. Наставникът Стойчо Стоев евентуално ще опълчи Илиев на вратата и пред него Сисиньо, Недялков, Терзиев и Икоко. Баджи и Анисе ще са опорните полузащитници, а Марселиньо ще се завърне след изгнанието и ще стартира в обичайна роля на плеймейкър. Жоржиньо и Чибота ще работят на двете крила, а в офанзива ще стартира Кешерю.

efbet Лига, 6 кръг:

ЧЕРНО МОРЕ - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

Ч. МОРЕ: Дюлгеров, Попов, Енчев, Хантакиас, Панов, Андраде, Панайотов, Ндонгала, Минчев, Родриго, Жоржиньо

ЛУДОГОРЕЦ: Илиев, Икоко, Терзиев, Недялков, Сисиньо, Анисе, Баджи, Марселиньо, Жоржиньо, Чибота, Кешерю

Стадион: “Тича”, Варна
Съдия: Ивайло Стоянов
Начало: 20:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 6 кръг, неделя 18 август  Черно море 20:30предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР