Днес в 20:00 часа отборите на и слагат край на

...
Днес в 20:00 часа отборите на и слагат край на
Коментари Харесай

Всичко или нищо за Пирин

Днес в 20:00 часа тимовете на и поставят завършек на постоянния сезон в efbet Лига с последния мач от последния 26-и кръг. Това се оказа извънредно основен дуел за " Орлетата ", които към този момент знаят какво им е нужно, с цел да могат още през днешния ден да си подсигуряват оставането в елита, а това е наложителна победа. За домакините мачът е без изключително значение, само че пък те се чака да играят за достойнството си и да дадат допустимо максимален отпор на своя противник.

Пирин идва в София с голяма упоритост да приключи сезона по най-хубавия вероятен метод. Отборът знае, че залогът е всичко или нищо. При победа благоевградчани освен ще си подсигуряват оставането в елита, само че даже и ще имат късмет да мечтаят за присъединяване в Европа, защото ще играят в плейофа от 7 до 10 място. Всякакъв различен резултат обаче ще е огромен неуспех и ще прати отбора в плейофа за оставане, където ще му предстоят няколко мача на живот и гибел.
 Царско село
От друга страна Царско село е абсолютният новобранец както в този мач, по този начин и в шампионата като цяло. " Царете " имат едвам 2 победи през акцията досега и с огромна мощ са се запътили към втория ешелон. Възпитаниците на Стефано Макопи обаче към този момент демонстрираха, че са подготвени да се опълчват на всеки противник. Макар да няма победа в шампионата от месец октомври насам, напролет отборът записа два много влиятелни резултата, като измъкна равенства с водачите в класирането ЦСКА - София (0:0) и Лудогорец (1:1). Така че не трябва да бъде подценяван.

Пирин пък до неотдавна бе на крилете на щастието, като до предишния кръг бе в серия от 7 следващи мача без загуба. Именно тази положителна поредност върна очакванията на " Орлетата " в борбата за избавление. Миналата неделя обаче благоевградчани бяха свалени на земята от Левски, който ги победи с 3:0 на " Христо Ботев ". Въпреки това тимът резервира висок дух и има вяра, че може да реализира задачата си довечера.
 Стефано Макопи
Домакините нямат кадрови проблеми и ще могат да излязат с най-хубавото през днешния ден. Очаква се единайсеторката да е формирана от Ндиайе на вратата и Николаев, Крумов, Кавдански и Витурини в защита. Зебли и Абу ще са двойката опорни халфове, а Пулиезе ще работи пред тях като плеймейкър. Каса и Петрис ще стартират на крилата, а офанзивата ще води Каломбо.
 Радослав Митревски
За гостите единственият огромен отсъстващ е контузеният Светослав Дяков. Треньорът Радослав Митревски се чака да пусне на терена Янко Георгиев под рамката и пред него карето Дюлгеров, Бодуров, Занев и Хубчев в отбрана. Станоев и Николов ще си партнират в средата на терена, а Спас Георгиев и Карачанаков ще работят по крилата. Атаката ще води Костов, а зад тила му ще го поддържа Манолев.

efbet Лига, 26 кръг:

ЦАРСКО СЕЛО - ПИРИН (БЛАГОЕВГРАД)

Вероятни сформира:

Ц. СЕЛО: Ндиае, Николаев, Крумов, Кавдански, Витурини, Зебли, Абу, Пулиезе, Петрис, Каса, Каломбо

ПИРИН: Я. Георгиев, Дюлгеров, Бодуров, Занев, Хубчев, Станоев, Николов, С. Георгиев, Манолев, Карачанаков, Костов

Стадион: " Арена Царско село ", София

Съдия: Радослав Гидженов

Начало: 20:00 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР