Днес в 19:55 Лудогорец приема Еспаньол в третия си двубой

...
Днес в 19:55 Лудогорец приема Еспаньол в третия си двубой
Коментари Харесай

Ключов мач за Лудогорец в Лига Европа

Днес в 19:55 Лудогорец приема Еспаньол в третия си дуел от група “Н” на Лига Европа. Срещата в Разград е основна за “Орлите”, които могат да създадат голяма крачка към продължение напред в шампионата, в случай че реализиран трета поредна победа. Каталунците се обрисуват като главен съперник на разградчани за първото място в групата и това прави мача още по-голям. Гостите обаче също имат своите упоритости да си тръгнат с трите точки, тъй че можем да чакаме тежък конфликт.

С представянето си в шампионата досега Лудогорец надмина всички упования. Двете победи с 5:1 над ЦСКА (Москва) и 3:0 Ференцварош бяха много впечатляващи. Отборът още веднъж подсети за най-силните си години в евротурнирите и даде поръчка, че има огромни упоритости да продължи към 1/16-финалите. “Зелените” обаче не трябва да се главозамайват прекалено много, тъй като бързо може да бъдат свалени на земята, в случай че не подходят съществено към днешния мач.

В същото време Еспаньол крета в Примера дивисион, където се намира на предпоследното 19-о място с едвам 5 точки и е в серия от 5 мача без триумф. Истината е, че Лига Европа сега не е главен приоритет за каталунците. От друга страна обаче тимът се показва обичайно досега в шампионата с победа и тъждество на сметката си и надали ще подари мача, въпреки да идва с много запаси и без някои от звездите си.

Лудогорец има някои проблеми преди мача тази вечер. Защитникът Драгош Григоре е осъден и не може да играе. От групата отпаднаха и контузените Клаудиу Кешерю, Ренан и Яцек Горалски. Очаква се Станислав Генчев да излезе с Пламен Илиев на вратата и пред него Сисиньо, Моци, Форстър и Недялков в отбрана. Баджи и Анисе ще са двойката опорни халфове, а Битон ще работи пред тях като плеймейкър. Лукоки и Вандерсон ще започват на двете крила, а Марселиньо ще води офанзивата.

Пабло Мачин пък остави петима от титулярите си от мача с Виляреал през уикенда в Барселона. Специалистът даде отмора на Виктор Гомес, Давид Лопес и Виктор Санчес, а в самолета поради здравословни проблеми не се качиха и Пабло Пиати, Фернандо Калеро, Хави Пуадо, Адрия Педроса и титулярният нападател Джонатан Кайери.

Очаква се съставът на каталунците тази вечер да е много пробен. На вратата ще стартира Диего Лопес, а пред него ще работят триото Налдо, Луис Лопес и Бернардо. Коршия и Вила ще са двамата халф-бекове, а в средата ще работят Итураспе, Мелендо и Гранеро. В офанзива ще се разчита на Ву Лей и Ферейра.

Лига Европа, 3 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - ЕСПАНЬОЛ

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ: Илиев, Сисиньо, Форстър, Моци, Недялков, Баджи, Анисе, Лукоки, Битон, Вандерсон, Марселиньо

ЕСПАНЬОЛ: Д. Лопес, Налдо, Л. Лопес, Бернардо, Гранеро, Итураспе, Мелендо, Коршия, Вила, Лей, Ферейра

Стадион: “Лудогорец Арена”, Разград
Съдия: Алияр Агайев (Азербайджан)
Начало: 19:55 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Лига Европа 3 кръг, четвъртък 24 октомври  Лудогорец 19:55предстои  Еспаньол
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР