Днес в 19.00 часа започва спектакълът Ние сме всички цветове“,

...
Днес в 19.00 часа започва спектакълът Ние сме всички цветове“,
Коментари Харесай

Елате да празнуваме ЗАЕДНО

Днес в 19.00 часа стартира спектакълът " Ние сме всички цветове “, с който публично ще се открие Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Той ще бъде осъществен под управлението на  артистичния шеф и създател на “Phase7 " Свен Сьорен Байер, чиято цел е да даде на феновете незабравимо прекарване. Сцената има потенциал да побере по едно и също време 1500 участници и да даде на всички фенове добра видимост към зрелищния театър. Пространството на двата булеварда – " Цар Борис III Обединител “ и " Княгиня Мария Луиза “ ще се трансформира в място за тържество.

Отправна точка на шоуто е разнообразието на Пловдив - град с 8 000-годишна история, съчетаващ в себе си голям брой култури и въздействия. " Разнообразие “ и " Ние сме всички цветове “ са основните послания в концепцията на откриващия театър, свързани под мотото ЗАЕДНО. В общата картина са вплетени осъществявания на Теодосий Спасов, Валя Балканска и Шилер. 

В " Ние сме всички цветове “ ще вземат участие над 200 кукери от целия район, които да слагат началото на годината и да изгонят злото. 22-ма млади артисти от НГ за театрални и екранни изкуства в Пловдив към този момент репетират за своята роля на сцената на спектакъла. Техните връстници, които учат театрален грим, ще дават отговор за визиите на всички участници в шоуто. Емблематичният отбор " Тракия “ ще има необикновена роля – на членовете му е поверена нова хореография в жанр актуален танц.

Режисьорът Христо Намлиев приготвя сегмент, в който 200 хористи от обединенията на града ще бъдат дирижирани от Диан Чобанов. С тях ще бъдат и 20 гайдари от Българска национална гайдарска асоциация. Изпълнители от АМТИИ ще изненадат публиката с лазерни арфи. Елате да честваме ЗАЕДНО.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР