Днес в 18:45 часа на стадион “Тича” във Варна отборите

...
Днес в 18:45 часа на стадион “Тича” във Варна отборите
Коментари Харесай

Черно море иска да продължи с победите и срещу Етър

Днес в 18:45 часа на стадион “Тича” във Варна тимовете на Черно море и Етър се изправят един против различен в мач от 3-ия кръг на efbet Лига. Домакините се надяват да проъдлжат със мощните си игри от началото на сезона и да запишат трета поредна победа на сметката си. Етър обаче към този момент сподели на всички, че ще бъде фактор в шампионата, като взе точки против драта софийски гранда ЦСКА-София (2:2) и Левски (0:0). Така че за “Моряците” следва един много сериозен тест.

Черно море досега записа победи с по 3:1 над Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София. Възпитаниците на Илиан Илиев впечатляват с атрактивна и резултатна игра. Треньорът обаче не желае непотребна еуфория и се опита да резервира хладнокръвие преди днешния мач и да смъкна на земята и своите играчи, които никога не би трябвало да подценяват “Болярите”.

Статистиката демонстрира, че двата отбора са с много изравнени индикатори в срещите помежди се в елита досега. В изиграните 36 мача Черно море има 16 победи, слещу 13 на Етър и 7 равенства.

Илиев надали ще направи промени след положителното начало на сезона. Той обаче ще бъде заставен да направи най-малко една. Причината е, че десният бек Виктор Попов е осъден след аления картон, който получи в предишния кръг. Много евентуално неговата позиция в отбрана да бъде заета от някой от централните бранители - Стефан Станчев или Мирослав Енчев. И двамата имат опит на тази позиция. Официален дебют в центъра на защитата пък се чака да запише Димитриос Чантакиас.

Най-вероятно единайсеторката на домакините бъде построена от Иван Дюлгеров на вратата и пред него Станчев, Енчев, Чантакиас и Панов. Панайотов и Андраде ще са опорни халфове, а Ндонгала и Минчев ще работят по крилата. Иса ще е на върха на офанзивата, а зад тила му ще го поддържа Родриго.

Етър имацели трима контузени играчи преди днешната среща. Това са Христофор Хубчев, Милчо Ангелов и Иван Петков. Треньорът Росен Кирилов евентуално ще пусне на терена Иванов под рамката и Илиев, Александър Дюлгеров, Артюнин и Крум Стоянов в защита. Станоев ще е отбранителен полузащитник, а пред него в средата ще бъдат Колев и Руменов. Иван Стоянов и Младенов ще работят на двете крила, а в офанзива ще стартира Боджадж.

efbet Лига, 3 кръг:

ЧЕРНО МОРЕ - ЕТЪР

Вероятни сформира:

ЧЕРНО МОРЕ: И. Дюлгеров, Станчев, Енчев, Чантакиас, Панов, Панайотов, Андраде, Ндонгала, Родриго, Минчев, Иса

ЕТЪР: Иванов, Илиев, А. Дюлгеров, Артюнин, К. Стоянов, Станоев, И. Стоянов, Колев, Руменов, Младенов, Боджадж

Стадион: “Тича”, Варна
Начало: 18:45 часа
Съдия: Волен Чинков

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

efbet Лига 3 кръг, събота 27 юли  Черно море 18:45предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР