Днес в 18:30 часа шампионът Лудогорец започва поредната защита на

...
Днес в 18:30 часа шампионът Лудогорец започва поредната защита на
Коментари Харесай

Лудогорец иска мощно начало на сезона

Днес в 18:30 часа първенецът Лудогорец стартира следващата отбрана на купата си с домакинство на Етър (Велико Търново). " Орлите " се надяват да запишат изразителна победа, която да даде убеденост на отбора както в шампионата, по този начин и за идните мачове с МОЛ Види в Шампионската лига другата седмица.

В същото време Етър не идва в Разград като жертван. Възпитаниците на Красимир Балъков няма какво да губят и могат да играят изцяло освободено. Всяка извоювана точка през днешния ден ще бъде извънредно скъпа за самочувствието на " Болярите ".

Статистикака обаче не е в интерес на гостите. От 4 изиграни мача с Лудогорец, Етър е записал 4 загуби с голова разлика 1:19. Досега " Орлите " не срещат никакви компликации, когато против тях застанат великотърновци. Именно поради това и упованията към " зелените " са да реализират лесна победа без доста старания.

Това ще бъде самобитен дебют за новия ментор на Лудогорец Пауло Аутуори в Първа лига. Специалистът дойде в Разград със сериозна визитка и огромни упования. До момента той изведе " Орлите " до две победи в Шампионската лига над Крусейдърс и в този момент ще желае отборът му да продължи с положителните игри и в шампионата.

Очаква се домакините да стартират мача с Ренан на вратата, а пред него в отбрана ще бъдат Сисиньо, Моци, Форстър и Натанаел. Дяков и Саша ще са двойката отбранителни халфове, а Мисиджан и Вандерсон ще започват на крилата. Атаката ще води Шверчок, а зад него ще работи Марселиньо.

Етър пък ще опълчи Иванов под рамката и Стоянов, Василев, Арпонин и Атанасов в защита. Пехливанов и Сърмов ще работят в средата на терена, а Руменов ще е в ролята на плеймейкър. Батрович и Младенов ще работят по двете крила, а голове в предни позиции ще се чакат от Петков.

Първа професионална лига, 1 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - ЕТЪР

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Моци, Форстър, Натанаел, Дяков, Саша, Марселиньо, Мисиджан, Вандерсон, Шверчок

ЕТЪР: Иванов, Стоянов, Василев, Арпонин, Атанасов, Пехливанов, Сърмов, Младенов, Руменов, Батрович, Петков

Стадион: " Лудогорец Арена ", Разград
Съдия: Никола Попов
Начало: 18:30 часа
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР