Днес в 18:15 часа Черно море приема Лудогорец в среща

...
Днес в 18:15 часа Черно море приема Лудогорец в среща
Коментари Харесай

Черно море ще търси пролука в бетона на Лудогорец

Днес в 18:15 часа Черно море приема Лудогорец в среща от 5-ия кръг на шампионския плейоф в Първа професионална лига. Мачът на “Тича” е извънредно значим за гостите, които нямат право на неточност в борбата за купата. “Моряците” обаче нееднократно са показвали, че могат да объркват сметките на любимците и през днешния ден ще опитат още веднъж да създадат тежък живота на разградчани. За задачата обаче те ще имат нелеката задача да намерят междина в бетона на “Орлите”. Възпитаниците на Стойчо Стоев не са допускали гол към този момент 7 следващи мача, което е връх за отбора откогато е в елита.

Черно море обаче не се намира в най-силната серия от началото на плейофа в Първа лига. Варненци записаха 3 загуби и единствено 1 победа досега. Успехът им пристигна в гостуването на Ботев в Пловдив (2:0). Общата статистика против Лудогорец също не е доста добра.”Моряците” имат единствено 3 победи, 5 равенства и 14 загуби от първенците.

Лудогорец стартира нерешително шампионския плейоф с две равенства. След това обаче тимът още веднъж влезе в темп и записа две победи с 2:0 над Левски и с 3:0 над Ботев (Пловдив).

Черно море има много проблеми с окомплектоването на състава. Контузени са Цветомир Панов, Георги Божилов и Мартин Минчев. Мирослав Енчев пък е осъден. Така на терена се чака да излязат Дюлгеров на вратата и Станчев, Генев, Димов и Кононго в отбрана. Витанов, Панайотов и Андраде ще са триото в центъра на терена, а в офанзива ще работят Фенуш, Ндонгала и Василев.

В същото време Лудогорец идва в най-благоприятен състав. Треньорът Стойчо Стоев ще може да избере най-хубавата единайсеторка, с която разполага. Тя евентуално ще бъде формирана от Илиев под рамката и карета Сисиньо, Моци, Григоре и недялков в защита. Горалски и Дяков ще са отбранителни халфове, а Марселиньо ще е плеймейкър. Лукоки и Вандерсон ще работят по крилата, а в офанзива ще бъде Кешерю.

Първа професионална лига, шампионски плейоф, 5 кръг:

ЧЕРНО МОРЕ - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

Ч. МОРЕ: Дюлгеров, Станчев, Генев, Димов, Кононго, Витанов, Панайотов, Андраде, Фенуш, Ндонгала, Василев

ЛУДОГОРЕЦ: Илиев, Сисиньо, Моци, Григоре, Недялков, Горалски, Дяков, Марселиньо, лукоки, вандерсон, Кешерю

Стаион: “Тича”, Варна
Съдия: Николай Йорданов
Начало: 18:15 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! Първа лига 5 кръг, петък 26 април  Черно море 18:15предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР